به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، وزارت امور زنان به منظور شفافیت و حسابدهی امروز ( سه شنبه ) گزارش سه ساله خود را ( سال ۱۳۹۳ الی ربع اول سال ۱۳۹۶ ) در حضور رسانه ها قرائت کرد.
دلبر نظری در ادامه گفت: ایجاد کمیسیون های منع آزار و اذیت زنان در ۳۰ اداره و ایجاد کمیته های کاری جندر در ۱۳ وزارت و اداره مستقل دولتی، تصویب استراتیژی ملی مبارزه با خشونت علیه زنان و پلان تطبیقی آن، طرزالعمل کمیسیون منع آزار و اذیت از دستاوردهای خوب این کمیته برای حمایت زنان بخصوص کارمندان دولتی به شمار می رود.
به گفته وی، وزارت امور زنان از روز های بین المللی زنان تجلیل نموده و کمپاین ۱۶ روز منع خشونت علیه زنان را با تدویر کنفرانس، نشر پیام از طریق رادیو و تلویزیون به سطح مرکز و ولایات ایجاد کرد که سالانه بیش از سه میلیون تن از شهروندان از این برنامه ها مستفید می شوند.
وزیر امور زنان گفت: همچنان بیش از چهارهزار و ششصد زن به مراکز حمایوی در مرکز و ولایات معرفی شده است که از جمله بیش از دو هزار تن آنان بعد از حل و فصل قضایا به خانواده های شان باز گشتند.
وی گفت: همچنان به اثر داد خواهی های وزارت امور زنان، در ۲۵ فرمان مقام ریاست جمهوری راجع به زنان محبوس تخفیف صورت گرفته که در نتیجه آن ۳۰۹ زن محبوس مورد عفو قرار گرفته و در مجازات ۳۱۱ تن دیگر تخفیف به عمل آمده است.
موصوف اظهار داشت: وزارت امور زنان عقد ۶۶ تفاهمنامه همکاری را با موسسات همکار بسته و ۱۶۵ نهاد فعال در راستای حقوق زنان راجستر شده است.
بانو نظری تصریح کرد: اشتراک بیش از دو هزار و سه صد زن در برنامه توسعه رهبری زنان که مربوط به پروژه پرموت در ولایات کابل، قندهار، بلخ، هرات و ننگرهار می گردد، زمینه سازی شده است.
او تاکید کرد: برای سه هزار زن و دختر از طریق پروژه " سیوای " کشور هندوستان در ولایات بلخ و هرات، طی سه سال اخیر زمینه آموزش فراهم شده است.
وزیر امور زنان گفت: زمینه سازی کاری در بخش گلیم بافی از طریق پروژه غذا در بدل کاری برای ۶ صد زن و توزیع ماشین آلات خیاطی و چرم دوزی برای ۳۰ انجمن زنان جهت استفاده ۳ صد زن نیازمند در ولایت بامیان فراهم شده است.
وی در اخیر اظهار داشت: تدویر کمپاین شمولیت دختران به مکتب برای حدود ۸ هزار فامیل در ۸ ولسوالی ولایت بلخ و هرات و شمولیت ۹۰ تن از دختران ساکن مراکز حمایوی در مکاتب خصوصی در مرکز و ولایات فراهم شد.
انتهای پیام/