معاون امور خدمات شهری و اجتماعی شهرداری قم در هشتمین جلسه شورای اسلامی شهر بر لزوم ساماندهی متکدیان در استان تاکید کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم ، سامع،معاون امور شهری و اجتماعی شهرداری قم در هشتمین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم که در ساختمان شهید باکری برگزار شد، اظهار داشت: ساماندهی و ایجاد نظم در شهر بر عهده 7 سازمان شهرداری به همراه 2 مدیریت موجود در آن است.

وی با تأکید بر درگیری روزانه خدمات شهری شهرداری بازندگی روزمره مردم افزود: 6 سازمان شهرداری به‌صورت روزانه مشغول خدمات‌رسانی به مردم در قالب بخش‌های گوناگون هستند همچنین کمیته پیشگیری و رفع تخلفات شهری در قم نیز در قالب اطلاع‌رسانی و تبیین نیازهای متقابل مردم و شهرداری در شهر صورت می‌گیرد.

سامع با اشاره به معضل وانت‌بارها در سطح شهر گفت: وضعیت استقرار و فعالیت وانت‌بار و دست‌فروش‌ها در قم مناسب نیست که سبب بروز پدیده‌هایی مانند سد معبر و برهم زدن چهره ظاهری و زیباشهر شده‌اند.

معاون امور شهری و اجتماعی شهرداری قم بابیان اقدامات شهرداری قم در ساماندهی وانت‌بارها تصریح کرد: برای این منظور طرحی در شهرداری قم به تصویب رسیده و به‌وسیله آن شهر به سه‌نقطه مرکزی، کمربندی و بیرونی تقسیم‌شده و برای ساماندهی وانت‌بارها نیز در حال حاضر 5 نقطه دیده‌شده است.

وی غیربومی بودن بسیاری از وانت‌بارهای سطح شهر را موردتوجه قرارداد و گفت: بسیاری از این وانت‌بارها در طول شبانه‌روز برای فروش محصولات خود به قم سفر می‌کنند اما در طرح ساماندهی صرفاً وانت‌بارهای مشمول این طرح خواهند شد که سکنه قم باشند همچنین تاکنون بیش از 4 هزار معرفی‌نامه برای ساماندهی وانت‌بارها بین آن‌ها توزیع‌شده است.

سامع ادامه داد: از سال 95 قانون برخورد با دست‌فروش‌های هسته مرکزی شهر با تعامل و همکاری قوه قضاییه در قم اجرایی شده که ثمرات برجسته آن در حفظ نظم و زیبایی شهر در اطراف حرم مطهر و مسجد مقدس جمکران قابل‌مشاهده است.

معاون امور شهری و اجتماعی شهرداری قم تأکید کرد: برای ساماندهی اصولی و منطقی یک شهر باید 35 معضل و مشکل در شهر حل شود درحالی‌که خدمات شهری شهرداری به بسیاری از این مشکلات اصولاً ورود پیدا نکرده اما متأسفانه میران تخلفات شهری در قم از متوسط کشوری بالاتر است.

وی با تأکید بر اهمیت متقابل مردم و شهرداری در پیشبرد اهداف و برنامه‌های مدیریت شهری خاطرنشان کرد: باید در گفت‌وگو و تعامل با مردم را باز کرد و مردم را نسبت به‌ضرورت و اهمیت اجرای برنامه‌ها و طرح‌های شهرداری آن‌ها را توجیه و قانع کرد.

سامع با اشاره به لزوم ساماندهی متکدیان شهری عنوان کرد: در مبحث ساماندهی تکدی‌گری مکانی برای غربال‌گری آن‌ها در نظر گرفته‌شده تا با تعامل دستگاه‌های زیر ربط برخورد حرفه‌ای و منطقی با این پدیده صورت بگیرد همچنین صدور شناسنامه به متکدیان نیز از دیگر اقدامات مهم خدمات شهری شهرداری قم در ماه‌های اخیر بوده است.

معاون امور شهری و اجتماعی شهرداری قم با اشاره به مشکلات آب‌نماهای شهری ادامه داد: از 167 آب نمای موجود در استان قم 136 مورد به‌صورت غیر ایمن فعال هستند که در دو سال اخیر 89 مورد ایمن‌سازی شده و امیدواریم مابقی هم تا پایان سال ایمن شوند.

وی تصریح کرد: 2 میلیارد و 200 میلیون تومان در سال جاری برای تجهیز وسایل بازی در بوستان‌ها و 265 میلیون تومان نیز برای نصب تجهیزات ورزشی در پارک‌ها و بوستان‌های استان قم هزینه شده است.

انتهای پیام/ش

متکدیان شناسنامه دار شدند

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.