به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان در دیدار اعضای شورای مبارزه با مواد مخدر با نماینده ولی فقیه دراستان گفت: 57 تشکل مردم نهاد در زمینه پیشگیری از مصرف مواد مخدر، 21 تشکل در زمینه درمان معتادان و تشکل بانوان خیر هم با 400 عضو برای کمک به درمان معتادان، نگهداری فرزندان آنها و اشتغالزایی برای بهبودیافتگان فعالیت می کنند.
رضایی افزود: پارسال این تشکل برای 50 نفر از بهبودیافتگان شغل ایجاد کرد.
وی گفت: آموزش رایگان رشته های فنی و حرفه ای به بهبودیافتگان، برگزاری کلاس های آموزشی پیشگیری از مصرف مواد مخدر در مهدهای کودک، مدارس، دانشگاهها، واحدهای تولیدی، رانندگان حمل و نقل عمومی و کسب رتبه نخست نوجوان سالم در کشور از مهمترین فعالیت های این شورا است.
دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان افزود: 75 مرکز درمانی برای ترک اعتیاد، سرپناه شبانه ویژه معتادان و کمپ ویژه ترک اعتیاد بانوان در گچساران از دیگر خدمات شورای مبارزه با مواد مخدر است.
رضایی فوتی های ناشی از اعتیاد در سال 94 را 16 نفر اعلام کرد و گفت: در سال 95 این رقم به 27 نفر افزایش یافت این در حالی است که در سه ماهه نخست امسال 9 نفر نیز بر اثر اعتیاد فوت کردند.
نماینده ولی فقیه در استان در این جلسه با اشاره به همجواری کهگیلویه وبویراحمد با مناطق پر خطر به لحاظ مصرف و فروش مواد مخدر گفت: نخستین گام برای جلوگیری و بازگشت بهبودیافتگان، انجام کارهای فرهنگی و ارتقاء آگاهی و شناخت افراد به هویت ارزشمند خود است تا اولا به سمت مصرف مواد مخدر گرایش پیدا نکنند و اگر هم در این مسیر قرار گرفتند زمینه بازگشت وجود داشته باشد.
آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی با اشاره به اهمیت بررسی علمی و شناسایی بیشترین آمار مصرف مواد مخدر در بین مناطق و مشاغل مختلف برای ارائه راهکارهای موثرتر مبارزه با مصرف مواد مخدر افزود: 21 دستگاه عضو در شورای مبارزه با مواد مخدر در استان باید هماهنگ باشند تا عملکرد مطلوب و موثر تری در این زمینه بروز دهند.
انتهای پیام/غ