به گزارش خبرنگار گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حوزه کلینیک در نظر دارد تازهترین دانستنیهای پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.
پیاده روی، آخرین توصیه ای است که بیشتر افراد مبتلا به افسردگی، انتظار شنیدنش را دارند اما برای افرادی که از تغییر روحیه مقطعی طی فصل زمستان رنج می برند، ورزش کردن، راه موثری برای رفع دلتنگی است. انجام ورزش هایی مانند ایروبیک به مدت بیست و پنج دقیقه در روز به تقویت روحیه کمک و از افسردگی جلوگیری می کند.
افرادی که مغز آجیل مصرف می کنند نه تنها اضافه وزن کمتری دارند بلکه از شانس پنج درصدی کاهش ریسک چاقی و اضافه وزن هم برخوردارند و مغزهای آجیلی با انواع فواید سلامت از جمله پیری سالم و عملکرد حافظه، مخصوصا در افراد مسن، در ارتباط است.
نعنا به خصوص برای جلوگیری از بیماریهای عصبی ناشی از التهاب نظیر آلزایمر مفید است و موجب بهبود حافظه و تمرکز میشود. ترکیبات موجود در آن دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد سرطان نیز هستند.
مصرف شیر و لبنیات، خطر سکته مغزی، بیماری های قلبی- عروقی، دیابت و سرطان روده را کاهش می دهد و به طور استثنا مردانی که روزانه بیش از یک لیتر و نیم شیر یا بیش از ۱۰۰ گرم پنیر مصرف می کنند بیش از دیگران در خطر ابتلا به سرطان پروستات خواهند بود.
کاهش وزن میتواند آسیب به شبکیه چشم را کاهش دهد همچنین توصیه می شود مادران باردار پس از اتمام بارداری باید باگرفتن رژیم غذایی مناسب، ورزش، تحرک و شیردهی وزن خود را به تنظیم کنند، زیرا امکان آسیب به بینایی دراین حالت وجود دارد.
طبق تحقیقات به دست آمده افرادی که روزانه سه فنجان یا بیشتر چای مصرف می کنند، کاهش ۲۱ درصدی خطر سکته مغزی نسبت به افرادی که کمتر از یک فنجان چای سیاه یا سبز در روز می نوشند را تجربه می کنند.
مصرف خودسرانه مسکنها و حتی آنتیبیوتیکها، آسیبهای کلیه را تشدید میکند. گاهی داروهایی که باعث تنگی عروق میشوند یا داروهای فشار خون که باعث کاهش خون رسانی به بافت کلیه میشوند، عوارض مسکن را زیاد میکنند. بنابراین تداخلات دارویی فوقالعاده مهم است و عوارض ناشی از آن حتما باید جدی گرفته شود.
هر چه بیشتر نمک مصرف کنید، احتمال ابتلا به فشارخون در شما افزایش مییابد و در این شرایط کلیهها نمیتوانند بیش از مقدار معینی نمک را تجزیه و دفع کنند و این اتفاق باعث بالا رفتن فشارخون در شریانها میشود. فشارخون در صورتی که کنترل نشود، میتواند باعث نارسایی کلیه و قلب و همچنین حمله قلبی و سکته شود. اکنون که با ارتباط بیماری قلبی با نمک آشنا شدید در مصرف آن دقت کنید.
خوردن غذاهای خیلی شیرین و پُر کالری به بیماری چاقی و دیابت منجر خواهد شد که هر 2 شما را بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری قلبی قرار میدهند. از آنجایی که شکر و چربیهای اشباعشده با هم رابطه مستقیمی دارند، افرادی که زیاد غذاهای شیرین میخورند، به غذاهای چرب نیز میل فراوانی دارند. هر 2 این عادتهای بد غذایی تأثیر مستقیمی روی بیماری قلبی نیز دارند.
انتهای پیام/