رئیس دانشگاه لرستان زبان و ادبیات را مهم‌ترین شاخصه هویت فرهنگی هر قوم، ملت و کشور دانست و گفت: با توجه به این‌که پرداختن به ادبیات بومی رابطه نسل‌ها را تصحیح می‌کند؛ لذا وظیفه خطیر محققان این است که به روشنگری ادبیات بومی لرستان بپردازند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان، در مراسم اختتامیه دومین همایش ملی بررسی ادبیات بومی (ایران زمین) که به‌همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی و با همکاری دستگاه‌های فرهنگی و دانشگاه‌های استان برگزار شد، گفت: اگر ادبیات بومی را پاس بداریم قطعاً زیرساخت و اساس ادبیات ملی را پاس داشتیم.

وی ادامه داد: از جهاد دانشگاهی واحد استان و معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان تقدیر می‌کنم.

رئیس دانشگاه لرستان گفت: فرهنگ و ادبیات بومی ما بزرگ‌ترین گنجینه ارزشمندی است که از نیاکان ما به جا مانده و در این بین ادبیات بومی لرستان در زمره این گنجینه فرهنگی قرار دارد.

عزیزی در ادامه گفت: بسیاری از ساختار‌های کهن واژگانی و نحوی زبان فارسی همچنان در گویش لکی و لری باقی مانده و اصالت خود را حفظ کرده است.

وی زبان و ادبیات را مهم‌ترین شائبه هویت فرهنگی هر قوم، ملت و کشور دانست و با تاکید بر این‌که ادبیات میراث فرهنگی هر قوم محسوب می‌شود که از نسلی به نسل دیگر سینه به سینه منتقل می‌شود، اضافه کرد: این ادبیات در طول تاریخ دست‌خوش تغییر و تحول شده است.

رئیس دانشگاه لرستان با اشاره به این‌که هر قومی به سهم خود نقش بزرگی در غنای ادبیات ایران زمین داشته و دارد، تصریح کرد: پرداختن به ادبیات بومی رابطه نسل‌ها را تصحیح می‌کند.

رئیس دانشگاه لرستان با بیان این‌که وظیفه خطیر محققان این است که به روشنگری ادبیات بومی لرستان بپردازند، خاطرنشان کرد: برگزاری چنین همایش‌هایی را به فال نیک می‌گیریم و امیدواریم برگزارکنندگان آن به هدف مورد نظر خود برسند.

انتهای پیام/ د

محققان به روشنگری ادبیات بومی لرستان بپردازند

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.