اختتامیه مرحله استانی بیستمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در سیستان و بلوچستان برگزار شد و برگزیدگان این جشنواره معرفی شدند.

برگزاری مرحله استانی بیستمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در سیستان و بلوچستان  به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،  پیش از ظهر امروز آیین اختتامیه‌ مرحله استانی بیستمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی با حضور مسئولان و اصحاب هنر و رسانه در سالن اجتماعات کانون پرورش فکری استان سیستان و بلوچستان برگزار شد و در این مراسم برگزیدگان مرحله استانی جشنواره معرفی شدند.

معصومه هادی، مدیرکل کانون پرورش فکری سیستان و بلوچستان در این مراسم ضمن عرض خیرمقدم به میهمانان و قصه‌گویان، با طرح این پرسش که آیا قصه در مورد دیگران است یا ما هم می‌توانیم قصه خودمان را داشته باشیم؟ خطاب به کودکان اظهار داشت: هر کسی می‌تواند برای خود یک قصه داشته باشد، قصه‌ای که با تولد آغاز می‌شود و در ادامه با موفقیت‌ها، زیبایی‌ها، غم و شادی‌ها شکل می‌گیرد و شکوفا می‌شود.

وی قصه را حکایت حضور آدمیان در زمین دانست و افزود: قصه روایتی است که خداوند به وسیله آن رازهای آفرینش را برای ما به زیبایی بیان می‌کند و ما را به تفکر وا می‌دارد؛ قصه حکایت زمین و آسمان و نیکی‌های انسان است که به ما می‌گوید نیکی همیشه پایدار و بدی‌ها ناپایدار است.

هادی افزود: چه خوب است قصه‌های ما با نیکی، صلح، آرامش، عشق و دوستی همراه باشد و همه‌ ما روایتگر قصه‌های آزادی، مهربانی و عدالت باشیم نه قصه‌های زیان‌ها و نامهربانی‌ها. قصه‌گو کسی است که حکایت‌هایش حال انسان را بهتر می‌کند و با شادی و نشاط درک صحیحی از حقیقت، احساس و هیجان به مخاطبانش منتقل می‌کند.

مدیرکل کانون استان خطاب به بچه‌ها، آنان را با ارزش‌ترین سرمایه‌های کشور دانست که اگر از نظر علم، سلامتی، تفکر و خلاقیت قوی باشند، کشوری قوی خواهند ساخت و در ادامه با تشکر از همه تلاشگران برگزاری جشنواره، اظهار امیدواری کرد برگزاری این جشنواره و استفاده اعضا و همکاران از تجربه‌های گران‌بهای یکدیگر، اندوخته‌هایی ارزشمند برای همگان به ارمغان آورده باشد.

به گزارش تسنیم‌، شرکت کنندگان در این جشنواره در 4 بخش مربیان، شرکت کنندگان آزاد، اعضای نوجوان مراکز فرهنگی- هنری و پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها به رقابت پرداختند.

هیئت داوران مرحله استانی بیستمین جشنواره قصه‌گویی با انتشار بیانیه‌ای برگزیدگان این جشنواره را برای حضور در مرحله منطقه‌ای معرفی کرد که در بخشی از این بیانیه ضمن سپاسگزاری از همه شرکت کنندگان و به منظور افزایش پویایی و بالندگی فعالیت قصه‌گویی آمده است: مطالعه شیوه‌نامه و توجه خاص به شاخصه‌های قصه و قصه گویی، در کنار استفاده از تجربه‌های همکاران اطلاعات و مهارت‌های فردی را به دنبال خواهد داشت.

هیئت داوران در این بیانیه همچنین انتخاب قصه مناسب و توجه به بازخورد آن در سطح مراکز فرهنگی- هنری را موجب افزایش ارزش جشنواره و تداوم آن دانسته و با تقدیر از شرکت‌کنندگان در بخش پدربزرگ‌ها و مادر بزرگ‌ها لوح تقدیر، تندیس جشنواره و جایزه‌ی نقدی نفر اول را به آقای "علی نساج شهرکی" از زهک تقدیم کرد.

در بخش مربیان "سیستانا مهماندوست" مربی مرکز زهک، "ملیحه طوفانی" مربی- مسئول مرکز هامون و "وحیده جعفری" مربی ادبی مراکز فرهنگی- هنری زاهدان به ترتیب برگزیدگان اول تا سوم بودند که جوایز دریافت کردند. در بخش آزاد نیز لوح تقدیر و جایزه‌ نقدی جشنواره به "بیبا رهسپار" کارشناس واحد آموزش و پژوهش کانون پرورش فکری استان اهدا شد.

"الهه ملاشاهی" عضو مرکز فرهنگی- هنری شماره یک زابل با دریافت تندیس جشنواره، لوح تقدیر و جایزه نقدی به عنوان برگزیده بخش اعضا معرفی شد. قابل ذکر است برگزیدگان بخش مربیان و برگزیده‌ بخش آزاد جشنواره به مرحله‌ منطقه‌ای راه یافتند تا با قصه‌گویان استان‌های یزد، کرمان، هرمزگان و خراسان جنوبی رقابت کنند.

انتهای پیام/ع

مسابقات قصه گویی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.