به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛ امیر امینی عصر امروز در حاشیه بازدید از پروژه احداث راه اصلی کلور – درام در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پروژه کلور – درام – خلخال 55 کیلومتر طول دارد که 35 کیلومتر آن در استان اردبیل و 20 کیلومتر آن در حوزه استحفاظی استان زنجان است.
وی با اشاره به اینکه بخش اعظم ابنیه فنی این محور کار شده است، ابراز کرد: چند ابنیه بزرگ دیگر نیمهکاره باقی مانده که تکمیل آنها در دستور کار قرار دارد.
معاون برنامهریزی و توسعه منابع وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه چند روستای مهم اردبیل به این دسترسی نیاز دارند، بیان کرد: سعی میکنیم اهتمام جدی برای بازگشایی مسیر و دسترسی مناسب مردم به خرج دهیم.
این مسئول با اشاره به اینکه برای راه ارتباطی کلور – درام در استان زنجان نیز اقدامات خوبی انجام شده است، گفت: در این مسیر واریانتهایی طراحی شده و پیمانکار برای این پروژه افزون بر 25 میلیارد تومان قرارداد بسته است و کار 30 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
امینی تصریح کرد: با تکمیل ابنیه فنی در استان اردبیل سعی میکنیم نیمه نخست سال 97 محور کلور – درام – خلخال بازگشایی شود تا مردم برای عبور و مرور مشکلی نداشته باشند.
وی با اشاره به اینکه دولت و نمایندگان مجلس در استانهای اردبیل و زنجان اهمیت ویژهای به این طرح قائل هستند، عنوان کرد: منابع اعتباری خوبی نسبت به گذشته برای آن تخصیص یافته است.
معاون برنامهریزی و توسعه منابع وزیر راه و شهرسازی در مورد مطالبات پیمانکاران ابراز کرد: تزریق منابع مالی به پیمانکاران را مشروط به اجرای اهداف تعیین شده کردیم و در منابع مالی مشکل نداریم اما طبق اعلام برنامهزمانبندی پول پرداخت میشود.
این مسئول با تأکید بر اینکه پیمانکار باید متناسب با پولی که تزریق میشود، فعالیت خود را تشدید کند، بیان کرد: اگر تلاش پیمانکار قابل قبول نباشد، از تزریق مالی کمتری برخوردار میشوند.
امینی با اشاره به اینکه امسال 9 میلیارد و 600 میلیون ریال اعتبار برای محور کلور تا درام در نظر گرفته شده است، ابراز کرد: نیمی از این مبلغ به استان زنجان و نیمی نیز به استان اردبیل تعلق میگیرد و تا شش ماهه نخست سال 40 درصد و تا پایان سال 100 درصد آن تخصیص مییابد.
وی در مورد سایر پروژههای راهسازی استان زنجان بیان کرد: در سفر رئیس جمهور به این استان پروژههای خوبی تعریف و منابع مالی به آنها تزریق شد که از جمله راههای دردست احداث محور خدابنده – همدان، زنجان – بیجار، دندی – تخت سلیمان هستند که اعتبارات مناسبی برای آنها تزریق شده است.
معاون برنامهریزی و توسعه منابع وزیر راه و شهرسازی مبلغ اعتبار اختصاص داده شده برای پروژههای دست احداث استان زنجان را بیش از 40 میلیارد تومان برشمرد و گفت: دست کم 80 درصد این اعتبارات تخصیص مییابد.
وی در مورد خطوط ریلی در دست احداث بیان کرد: یکی از پروژههای دولت در این حوزه به دوخطه کردن محور تهران تا تبریز مربوط میشود و دیگری پروژههای سه خطه و چهارخطه برای توسعه قطارهای حومهای است.
انتهای پیام/س