به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، علیرضا عطایینژاد گفت: شرایط آب و هوایی و اقلیمی مازندران برای فعالیتهای کشاورزی از اهمیت خاصی برخوردار است و همواره مورد توجه سرمایهگذاران در این بخش قرار دارد.
وی افزود: در حال حاضر مازندران با دارا بودن تنها مرکز لاین ایران و خاورمیانه و واحدهای متعدد اجداد، مادر، گوشتی، جوجه کشی، کارخانه خوراک دام و کشتارگاههای صنعتی طیور، دارای زنجیره کامل تولید گوشت مرغ در کشور است که از نظر کمی و کیفی رتبه نخست تولید جوجه یکروزه گوشتی کشور را با ۳۰ درصد کل تولید و تولید ۱۱ درصد گوشت مرغ کشور دارا است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: پنج ماهه نخست امسال ۲۰۹ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی در کارخانههای جوجهکشی استان تولید شد که ۱۳۰ میلیون قطعه آن مربوط به مزارع مرغ مادر بوده است که ۵۱ میلیون قطعه آن در مازندران توزیع و در واحدهای مرغ گوشتی جوجهریزی شده که تولید ۹۵ هزار تنی گوشت مرغ آماده پخت را به همراه داشته است.
وی افزود: تولید جوجه یکروزه مزارع مرغ مادر، تعداد جوجهریزی در واحدهای مرغ گوشتی و تولید گوشت مرغ به ترتیب از رشد ۳.۹ درصد، ۲۳.۸ درصد و ۲۷.۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته بوده است.
انتهای پیام/ع