به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با رسیدن به شهریور ماه بازار حال و هوای دیگری به خود میگیرد و خانوادهها برای تهیه لوازم موردنیاز خود به فروشگاهها و نمایشگاههای مختلف سر میزنند.
در این میان برخی به دنبال اجناسی با قیمت مناسب هستند و عدهای ترجیح میدهند از لوازم التحریر با کیفیت استفاده کنند و قیمت را اولویت قرار نمیدهند.
با گذر از خیابانهای اصلی و پرتردد فروشگاههایی به چشم میخورند که اغلب کالاهای پلاستیکی را با قیمت ۲ هزار تومان به فروش میرسانند و در این روزها به فروش لوازم التحریر روی آورده اند.
این فروشگاهها باتوجه به اینکه بیشتر وسایل آنها ۲ هزار تومانی است بیشتر اقلام پر مصرف مرتبط با سال تحصیلی از جمله لوازم التحریر را به فروش میرسانند و ممکن است با توجه به جنس انتخابی قیمت از ۲ هزار تومان هم بیشتر شود.
به طور مثال ۵ عدد پاک کن و تراش در یک بسته ۲ هزار تومان، ۵ مداد با ترکیب رنگهای مشکی و قرمز در بسته بندی ۲ هزار تومان، تعدادی دفتر با توجه به سیمی بودن یا نبودن و همچنین چند برگ بودن در بستهها با قیمت ۲ هزار تومان به فروش میرسد.
در این بین لیوان و بطری مخصوص مدارس، مداد رنگی، خودکار، جامدادی، غلط گیر، گیره دفتر، خط کش و دیگر لوازم مورد نیاز دیده میشود که با همان قیمت ۲ هزار تومان فروخته میشود.
یکی از افرادی که با فرزند خود برای خرید به این فروشگاه آمده است در رابطه با کیفیت اجناس و قیمتها میگوید: به خاطر قیمت پایین اجناس به این فروشگاه مراجعه کرده است و میگوید برخی از اجناس را در فروشگاههای مخصوص لوازم التحریر با قیمت بالاتری باید خریداری کند.
با این تفاسیر ممکن است برخی اجناس با کیفیت مطلوب در این فروشگاهها عرضه نشوند و یا اینکه استانداردهای لازم را برای استفاده نداشته باشند، اما در این روزها که بازار فروش گرم است نظارت در تمام واحدها به مراتب سختتر میشود.
در کنار این فروشگاه ها، بازار کسب وکار دست فروشانی مطرح میشود که باتوجه به نیاز بازار سر و کله شان پیدا شده و به دلیل اینکه هزینههای جانبی از جمله کرایه مغازه، هزینه آب و برق و مالیات نمیدهند اجناس را با قیمت و سود کمتری نسبت به لوازم التحریر فروشیها به دست مصرف کننده میرسانند.
دست فروشان تا حدی پیش رفته اند که به معضلی برای لوازم التحریر فروشیها تبدیل شده اند و در این میان یکی از فروشنگانی که جواز کسب در این صنف را دارد در گفت و گو با خبرگزاری میزان گفت: بیشتر فروش صنف ما در شهریور ماه رخ میدهد و در طول سال فروش کمی داریم و در این بین دست فروشان ضربه بزرگی به ما وارد میکنند.
وی افزود: در طول سال باید مالیات، پول آب و برق و کرایه مغازه را پرداخت کنیم، ولی دست فروشها هزینهای در این زمینه پرداخت نمیکنند و با آسودگی خاطر به فروش جنس با قیمت پایین میپردازند.
با این حال افراد به دنبال خرید از فروشگاهها و دست فروشانی کشیده میشوند که قیمت کمتری برای اجناس اعلام میکنند و افراد بیشتر به قیمت جنس توجه میکنند و، چون بیشتر آنها ترجیحا وسایل مورد نیاز را به طور عمده برای یک سال تحصیلی خریداری میکنند قیمت را در اولویت قرار میدهند.
منبع: میزان
انتهای پیام/