به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حیدر شرفی دبیر علمی هفتمین کنگره بینالمللی هپاتیت تهران در کنفرانس بینالمللی هپاتیت تهران که صبح امروز در مرکز همایشهای رازی برگزار شد، اظهار کرد: کنگره هپاتیت تهران کنگرهای بینالمللی است که در زمینه بیماریهای کبد و به خصوص هپاتیتهای ویروسی هر 2 سال یک بار در شهر تهران برگزار میشود.
وی بیان کرد: هپاتیتهای ویروسی سلامت جامعه را تحت تأثیر خود قرار میدهد خوشبختانه در ایران هپاتیت C و B شیوع بالایی ندارند. میزان شیوع هپاتیت C در ایران کمتر از نیم درصد و هپاتیت B کمتر از 2 درصد است.
دبیر علمی هفتمین کنگره بینالمللی هپاتیت تهران افزود: ما امیدواریم با برنامههای وزارت بهداشت و مراکز تحقیقاتی مختلف بتوانیم هپاتیت C را تا سال 1410 از کشور حذف کنیم و شیوع آن را به کمتر از 2 صدم درصد برسانیم.
شرفی تأکید کرد: هپاتیت به معنای التهاب کبد است و عوامل مختلفی در ایجاد التهاب کبد نقش دارند. یکی از این عوامل ویروسهایی هستند که وارد بافت کبد میشوند و التهاب آن را به همراه دارند. اصطلاح هپاتیت پیشتر برای بیماریهای ویروسی هپاتیت به کار برده میشود. از جمله بیماریهای کبدی غیرویروسی میتوان به هپاتیت خود ایمن، سیروزهای با عامل ناشناخته و کبد چرب اشاره کرد.
وی یادآور شد: هپاتیتهای ویروسی از نظر بهداشتی اهمیت بسزایی دارند و ما سعی میکنیم که به زودی آنها را درمان کنیم، هپاتیت C بیشتر معتادان تزریقی، مبتلایان به هموفیلی و تالاسمی و افراد عضو گروههای پرخطر را درگیر میکند.
انتهای پیام/