به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛حجت الاسلام رحیم جعفری به مناسبت روز "صنعت چاپ" با اشاره به وجود 88 چاپخانه در سطح استان کرمانشاه گفت: این تعداد شامل چاپخانههای افست، دیجیتال، لیتوگرافی و چاپخانههای سیلک هستند از مجموع 46 چاپخانه افست استان بیش از نیمی از آنها بروزرسانی نشدهاند که این امر حوزه چاپ استان را با مشکل مواجه کرده است.
وی با اشاره به اینکه مشکل دیگر صنعت چاپ استان کرمانشاه عدم وجود نیروی متخصص و ماهر است گفت: در همین راستا امسال به دنبال این هستیم که رشته چاپ را در مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر استان راه اندازی کنیم تا از این طریق نیروی متخصص لازم برای حوزه چاپ استان تربیت شود.
جعفری با بیان اینکه بخش عمدهای از کار چاپ استان به خارج از استان میرود، گفت: بسیاری نشریات استان کار چاپ خود را به چاپخانههای استان های تهران و همدان می دهند که آنها با سرعت بالا و کیفیت کار می کنند در این استانها سه شیفت کار میکنند در حالی که ما در استان چاپخانه با دو شیفت کار هم نداریم.
این مسئول به هزینه های بالای خرید دستگاههای چاپ اشاره کرد وافزود: در این زمینه باید بانکها مساعدت کرده و تسهیلات ویژه را در اختیار چاپخانهداران استان قرار دهند چون هزینه ساده ترین دستگاه چاپ 500 میلیون تومان و بعضا میلیاردی است.
جعفری با اشاره به اینکه برخی چاپخانههای استان کار به روزرسانی را آغاز کرده اند،گفت: درخواست ما این است که طی جلساتی با استانداری، اتاق اصناف و سازمان امور مالیاتی و سایر نهادهای مربوطه به سمتی حرکت کنیم که تمام سفارشات چاپ نهادهای دولتی و شاید هم خصوصی استان به چاپخانه های استان داده شود.
انتهای پیام/ز