به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد ،كامیار گفت : همزمان با عید قربان و با توجه به انجام سنت حسنه قربانی در این روز، نظارت بهداشتی و شرعی بر کشتار دام در تمامی شهرستانهای استان توسط 91 اکیپ ثابت و سیار انجام خواهد شد.
وی گفت : به منظور حفظ سلامت مصرف کنندگان گوشت قربانی و تأمین بهداشت عمومی ، اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی با نیروی فنی اعم از۷۱ دامپزشک، ۶۷ بازرس گوشت و ۳۴ناظر ذبح شرعی در قالب ۹۹ اکیپ نظارتی و بازرسی شرعی و بهداشتی دامپزشکی ( ۲۸ اکیپ ثابت و ۷۱ اکیپ سیار) درسطح استان آماده پذیرش دامهای نذری و قربانی( گاو ، گوسفند و بز ) و نظارت بر ذبح آنها با رعایت اصول فنی ، بهداشتی و شرعی در روز عیدسعیدقربان بطور رایگان است.
داهیم تصریح كرد : با توجه به اینکه در روز عید قربان عده ای از افرادسودجو و فرصت طلب اقدام به کشتار و فروش دامهای مشکوک در میادین و چهار راههای بزرگ شهر تحت پوشش دام قربانی و نذری می نمایند ، لذا توصیه می شود دامهای قربانی خود را ترجیحاً در کشتارگاه دامی شهرستان و یا در محل های تعیین شده از طرف شهرداریها و مشاوره با مامورین دامپزشکی ذبح نمایید .
بدیهی است اکیپهای سیار کنترل بهداشتی شبکه ها ی دامپزشکی با عوامل کشتار دام و عرضه و فروش گوشت در خارج از مراکز عرضه مجاز (قصابیها) در روز عید قربان برخورد قانونی خواهند نمود .
مدیركل دامپزشكی آذربایجان غربی با اینكه شهروندان در صورت ذبح دام در منازل خود حتما از دستكش استفاده كنند و از تماس با گوشت و خون دام ذبح شده خودداری كنند یاداور شد: گوشت دام قربانی شده باید خداقل ۲۴ساعت بعد از ذبح در یخچال نگعداری و سپس مصرف شود.
وی افزود : ستاد اجرایی نظارت بر ذبح دامهای قربانی مستقر در اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی در روز عید قربان با شماره تماس ۱۵۱۲ آماده ارائه هرگونه راهنمائی و پاسخگویی به سئوالات و آماده اعزام اكیپ به محل درخواستی شهروندان محترم است.
انتهای پیام/ع
منبع ایسنا