به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،سید مرتضی مصطفوی اظهار کرد: پلیس فتا سال 89 بر اساس سند راهبردی کشور و با هدف تأمین امنیت در فضای مجازی آغاز به کار کرد در آن سالها فکرش را نمیکردیم که رسانه و فضای مجازی یک وسیله راهبردی برای هدایت افکار عمومی و فرهنگسازی اهداف اجتماعی شود، البته در فضای مجازی افرادی به صورت مغرضانه و هدفمند در مسیر تخریب هویت و فرهنگ ایرانی فعالیت جدی میکنند.
وی راهکار مقابله با این جریانهای مخرب را مقابله نرم رسانه انقلابی دانست و عنوان کرد: در کار خود این موضوع را حس میکنیم که برخی گروهها در حال فعالیت تخریبی در فضای مجازی هستند و رسانههای دیجیتال خودمان با آموزش همگانی شهروندان با این گروهها مقابله میکنند.
رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان اصفهان با بیان این که در حوزه پیشگیری از جرائم اقتصادی، جرائم خشن و جرائم سایبری فعالیتهایی کردیم، تصریح کرد: از توان رسانههای جدید به خوبی استفاده نکردهایم، در یکزمان فقط صدا و سیما را داشتیم اما امروز صدها رسانه داریم که بخشی از فرهنگسازی جامعه را عهدهدار شدهاند.
مصطفوی خاطرنشان کرد: نیاز است که از فضای رسانههای دیجیتال به صورت بهتر استفاده کنیم، میتوانیم بهتر از این محتواسازی کنیم و به صورت کلیپ و عکس نوشت و صدا محتوا آماده کنیم.
وی در پایان در رابطه با نوع جذب نیروهای جدید در پلیس فتای اصفهان گفت: در جذب پلیس فتا دو رویکرد داریم نخست آنکه در رشتههای ارشد و دکترا متخصصینی را جذب کنیم و رویکرد دوم آن است که از ظرفیت و توانایی مردم استفاده کنیم.
انتهای پیام/م