![فروش ۹۰ روزه محصولات ایران خودرو از امروز](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/28/20353824_989.png)
به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ احمد جمشیدی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای چهارمحال و بختیاری گفت: بر اساس گزارش سازمان پزشکی قانونی کشور، این استان در ۴ ماهه نخست امسال رتبه نخست کاهش تلفات جادهای در کشور را به خود اختصاص داد.
وی افزود: طبق این گزارش، تلفات ناشی از سوانح رانندگی طی همین مدت در جادههای چهارمحال و بختیاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۳۴ و هشت دهم درصد کاهش داشته است.
جمشیدی اظهار داشت: در این مدت، تصادفات جادهای در استان ۲۵ و سه دهم درصد افزایش و تصادفات منجر به فوت ۳۰ درصد کاهش یافت.
به گفته وی؛ استان البرز نیز با ۳۱ درصد کاهش، رتبه دوم و استان قم با ۲۰ و سه دهم درصد کاهش، رتبه سوم کشور در این زمینه را داراست.
انتهای پیام/ز