حسین نجابت نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آسیبهای به کارگیری نزدیکان برخی مسئولان در پستهای مدیریتی به نام جوانگرایی، اظهار داشت: مبارزه با رانت امری ضروری و در عین حال پیچیده است، یکی از مصادیق بارز رانت گماشتن وابستگان مسئولان در پستهای مدیریتی است.
وی با بیان اینکه قوای سه گانه باید به صورت جدی در برابر رانت و فساد بایستند، گفت: اخیرا در فضای مجازی مسئله آقازادهها و ژن خوب مطرح شده است با جنجال آفرینی مقطعی فضای مجازی نمیتوان با چنین مباحثی برخورد کرد چرا که چند روزی افراد مشغول هستند و بعد مسائل فراموش می شوند.
وی گفت: در این زمینه انجام دو کار اصولی ضروری است، اگر ثابت شد فرزند مسئولی به لحاظ آقازاده بودن و یا به تعبیر فضای مجازی ژن خوب داشتن، به سمتی رسیده است باید برخورد شود تا دیگران هم درس عبرت بگیرند.
نجابت بیان کرد: به طور مطلق نمیتوان گفت که فرزندان مسئولان و وابستگان آنان سمت نگیرند و کار نکنند چنانچه ممکن است فرزند مسئولی مراحل تجربی و قانونی را طی کرده باشد و به واسطه شایستگی خود به مقامی رسیده باشد.
این نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: مسئولیت رسانههای در این زمینه بسیار سنگین است و خاصیت رسانه در کنترل فساد شفاف سازیها است، رسانهها اجازه ندهند مباحث مهم در جنجال آفرینیهای مقطعی و لحظهای گم شود.
وی خاطر با بیان اینکه یکی دیگر از مصادیق بارز رانت در حوزه اطلاعات است، خاطر نشان کرد: مثلا تصمیمی در دولت یا مجلس گرفته میشود اما هنوز اعلام عمومی نشده است و افرادی زودتر از عموم مردم به واسطه ارتباطات خود به اطلاعات آن تصمیم دست پیدا میکنند و سودهای کلان میبرند باید در مقابل این نوع رانت هم ایستاد.
انتهای پیام/