به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، میر آرمان واعظی،مدیر کل شیلات استان اردبیل افزود: امسال 2 میلیون قطعه بچه ماهی در مزارع پرورشی رهاسازی شده است که پیش بینی می شود 9 هزار و 500 تن انواع ماهی تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
وی با بیان اینکه سال گذشته 8 هزار و 500 تن انواع ماهی در استان اردبیل تولید شده بود گفت: استان اردبیل از استان های شاخص کشور در آبزی پروری بوده و ظرفیت بالایی برای تولید دارد و با برنامه ریزی های که در این استان صورت گرفته شاهد افزایش تولید در این استان خواهیم بود.
مدیرکل شیلات استان اردبیل با اشاره به فرهنگ سازی و ترویج مصرف آبزیان و گوشت سفید در استان های غیرساحلی و تاثیر آن در حفظ سلامتی مردم افزود: سرانه مصرف ماهی در استان اردبیل بیش از ده و نیم کیلوگرم است.
واعظی با اشاره به انواع ماهیان پرورشی در استان اردبیل افزود: ماهی سردآبی از جمله قزل آلای رنگین کمان، ماهیان گرم آبی مانند کپور، آمور، فیتوفاک و سرگنده، ماهیان استخوانی مثل ماهی سفید، ماهیان خاویاری مانند فیل ماهی و تاس ماهی و ماهی زینتی شامل سوف، سین، شاه میگو آبی شیرین است که در استخرهای پرورش ماهی در استان اردبیل تولید می شود و سالانه یک و نیم میلیون قطعه ماهی زینتی تکثیر می شود.
وی افزود: همچنین در استان اردبیل سالانه 20 میلیون قطعه تخم چشم زده، 30 میلیون قطعه تخم سبز و 7 میلیون قطعه بچه ماهی تکثیر می شود.
انتهای پیام/ح