به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛حضرتقلی حیدری مدیر تنظیم بازار محصولات و نهاده های سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: هم اکنون 100 هزار تن انگور به شیوه سنتی فرآوری می شود که شامل انگور بی دانه سلطانی است و تبدیل به کشمش می شود.
وی افزود:در حال حاضر 10 هزار تن ظرفیت نگهداری این محصول در صنایع استان فراهم شده است.
حیدری تصریح کرد: از 240 هزار تن انواع محصول باغی استان 180هزار تن شامل محصول انگور است.
حیدری سطح زیر کشت باغ های انگور استان را 18 هزار و 500 هکتار عنوان و اظهار کرد: سالانه از این سطح 185 هزار تن محصول تولید می شود که عمده ترین مراکز تولید انگور در شهرستان های شیروان و فاروج و عمده انگور از نوع کلاهداری در بجنورد و شهرستان مانه و سملقان است.
وی با اشاره به همایش ملی انگور و فرآورده های آن در اوایل شهریور ماه سال جاری در این استان گفت: همزمان با برگزاری این همایش، نمایشگاه محصولات انگور و فرآورده های جانبی آن به همراه پنل تخصصی صنایع و سرمایه گذاری در زمینه این محصول با حضور کارشناسان تنظیم بازار، محققان، پژوهشگران، اساتید و تجار و بازرگانان کل کشور برگزار می شود.
انتهای پیام/آ