![حکم رئیس اسبق جمعیت هلال احمر به اتهام اختلاس تایید شد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/20/20330104_431.jpg)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، محمدرضا ساکبی، رئیس اداره مهندسی اجرایی مدیریت سیالات شرکت در این خصوص بیان کرد: تولید این ماده در حالی محقق شد که نیاز استفاده از آن در سیال حفاری کاملا مشهود بود.
وی اظهار داشت: طراحی و تولید این ماده با بهرهگیری از تجربیات و مطالعات میدانی توسط تعدادی از همکاران این واحد و در تعامل با یک شرکت دانش بنیان داخلی صورت پذیرفت.
ساکبی تصریح کرد: کاربست این ماده در سیال حفاری موجب کاهش دورریز سیال حفاری میشود و افزون بر آن مزیتهایی از جمله کاهش هزینههای سیال، جلوگیری از ایجاد وقفه ناشی از توقف عملیات حفاری به دلیل خرابی سیال و پیشگیری از آلودگی محیط زیست را بدنبال دارد.
رئیس اداره مهندسی اجرایی مدیریت سیالات شرکت ملی حفاری با بیان اینکه دستیابی به سیالات حفاری جدید و کارآمد در دستور کار این مدیریت است، اذعان داشت: استفاده از این ماده در چرخه عملیات حفاری نتایج چشمگیری در بر داشته و این در شرایطی است که رقیقکنندههای موجود در عمل پاسخگوی نیاز این صنعت نبوده است.
این مقام مسئول گفت: همسو با این موفقیت در عرصه نوآوری و ابداعات که مراحل ثبت آن به نام شرکت در دست اقدام است، طراحی و ساخت دو ماده دیگر تحت عنوان پایدارکنندههای شیل و سیالات افزایش دهنده نرخ نفوذ مته در مراحل پایان کار است و تاکنون به نتایج مطلوبی دست یافتهایم.
وی در زمینه اهمیت کاربرد سیال حفاری در عملیات حفر چاههای نفت و گاز اظهار کرد: سیال حفاری اهمیت بسزایی در فرآیند عملیات حفاری دارد و مانند گردش خون در بدن انسان است و بدون آن تداوم عملیات حفاری امکان پذیر نیست.
براساس این گزارش بین 10 تا 15 درصد از مجموع هزینههای حفاری به صورت مستقیم و بیش از این میزان به صورت غیر مستقیم به بخش سیالات حفاری اختصاص دارد.
انتهای پیام/گ