برداشت انگور از شش هزارو 210 هکتار تاکستان های بارور استان اصفهان آغاز شد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،احمدرضا رییس زاده عملکرد این محصول باغی را در هرهکتار حدود 10 تن بیان و پیش بینی کرد تا پایان مهر بیش از 61 هزار تن انگور از باغ های این استان برداشت شود.

وی عمده ارقام تولیدی انگور این استان را عسگری ، سیاه ، مهر ه ، خلیلی و شاهانی برشمرد و افزود: تیران وکرون ، مبارکه ، شهرضا ، خوانسار ، کاشان ، برخوار ، لنجان ، اردستان ، بوئین میاندشت ، دهاقان وگلپایگان عمده شهرستان های تولیدی این محصول باغی در استان اصفهان هستند.

مدیرباغبانی سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان افزود: 75 درصد از انگور تولیدی این استان به صورت تازه خوری و بقیه در تهیه کشمش و شیره مصرف می شود.

 

انتهای پیام/م 

آغاز برداشت انگور تاکستان های بارور استان اصفهان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.