به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ علی اکبر حیدریان مسئول واحد باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان استهبان گفت: برداشت انجیر از باغهای این شهرستان آغاز شده است و با توجه به بارندگیهای مناسب سال زراعی پیش بینی میشود تولید این محصول ۲۰ درصد نسبت به پارسال افزایش یابد.
وی افزود: افزایش برداشت به دلیل انجام عملیات باغبانی مناسب از جمله هرس، شخم، ایجاد بانکت و ترمیم آبگیرها توسط باغداران و کنترل بموقع و اصولی کنه و شپشک است.
حیدریان ادامه داد: این محصول از باغهای دیم برداشت میشود و تا اواسط مهرماه برداشت آن ادامه دارد و پیش بینی میشود امسال بیش از ۱۰ هزار تن انجیر از باغهای دیم استهبان برداشت شود.
استهبان با دارا بودن بیش از ۲۳ هزار هکتار انجیر دیم، رتبه نخست تولید انجیر در استان و کشور را دارد.
انجیر استهبان افزون برتازه خوری درزمینه تولید مربا، سرکه، بیسکویت، کیک، کلوچه، شربت کاربرد دارد و این محصولات به کشورهایی، چون هند، چین، مالزی، ارمنستان، اروپا و کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر میشود.
شهرستان استهبان در ۱۶۰ کیلومتری شرق شیراز قرار دارد.
انتهای پیام/ر