مسئول کمیته تدوین اساسنامه مجمع ملی جوانان ایران گفت:طرح پایتختی جوانان جهان اسلام به میزبانی شهر ارومیه در سال ۲۰۱۹-۲۰۱۸ یکی از برنامه‌های پیش روی مجمع ملی جوانان ایران است.

ارومیه پایتخت جوانان جهان اسلام می‌شود به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛ امین بنائی بابازاده مسئول کمیته تدوین اساسنامه مجمع ملی جوانان ایران  با اشاره به اهمیت بحث پایتختی جوانان جهان اسلام در ارومیه گفت: پایتختی جوانان جهان اسلام به عنوان یک ابزار برای شهر ارومیه مطرح است که می‌تواند شهر را در عرصه‌های بین المللی برجسته سازد تا با تعامل بیشتر با کشورهای دیگر قابلیت‌ها و ظرفیت‌های خود را بیش از پیش آشکار سازد.

وی افزود: از شهر ارومیه می‌توان به عنوان نگارخانه اقوام و ادیان و الگویی برای مدارای اجتماعی و تعامل فرهنگی در جهان نام برد چراکه مردم این شهر به دور از هرگونه افراط گرایی و با سلایق دینی و اعتقادات مذهبی مختلف بدون هیچ نزاع قومی و قبیله‌ای در کنار هم زندگی کنند.

عضو اصلی مجمع ملی سازمان‌های مردم نهاد جمهوری اسلامی ایران با اشاره به ادغام غیرکار‌شناسی دو سازمان تربیت بدنی و سازمان ملی جوانان اظهار داشت:نزدیک به 40 سال است که از انقلاب اسلامی ایران می‌گذرد اما باز هم شاهد بی‌ثباتی در حوزه مدیریتی جوانان هستیم که همین موضوع سبب می‌شود تا تصمیم گیری‌ها در این حوزه ضمانت اجرایی لازم را نداشته باشند.

وی افزود: باید توجه داشت که امور مربوط به حوزه جوانان متفاوت با حوزه ورزش است و تلفیق سازمان تربیت بدنی و سازمان ملی جوانان سبب محدود شدن موضوع جوان به مسائل سرگرمی و اوقات فراغت می‌شود درحالی که در این ساختار جدید از بعد مشارکتی و هم افزایی جوانان کاسته می‌شود.

مسئول کمیته کمیته تدوین اساسنامه مجمع ملی جوانان ایران با تاکید بر اولویت‌های حوزه جوانان عنوان کرد: سند جامع تحول در حوزه جوانان با مشارکت دفتر ریاست جمهوری و وزارت ورزش و جوانان در قالب یک کمیته مشترک در حال تدوین است که در‌‌ نهایت به تصویب شورای عالی جوانان می‌رسد.

وی افزود: تمام تلاش مجمع بر این است که از ایده‌های مختلف در حوزه جوانان استفاده کند و در این راستا کمیته‌های مختلفی از نظر حقوقی پیش بینی شده است تا بتواند نیازهای جوانان را در حوزه‌های مختلف فرهنگی، سیاسی و اجتماعی پاسخ دهد.

بنایی بابازاده با اعلام برنامه‌های آتی مجمع ملی جوانان ایران اظهار کرد: تقویت بعد صنفی در حوزه جوانان و ایجاد مجمع دانش آموزی و دانشجویی جوانان و در ‌‌نهایت تشکیل مجلس جوانان ایران، طرح پایتختی جوانان جهان اسلام به میزبانی شهر ارومیه در سال 2019-2018 و طرح اتاق فکر جوانان ایران از جمله برنامه‌های پیش روی مجمع ملی جوانان ایران است.

وی گفت: تلاش ما این است که هر سندی که در حوزه جوانان تدوین می‌شود در شورای عالی جوانان که بالا‌ترین مرجع تصمیم‌گیری در ارتباط با جوانان است تصویب شود چراکه حوزه جوان بحثی فراسازمانی است.

منبع:تسنیم

انتهای پیام/ع

ارومیه نگارخانه اقوام و ادیان و الگویی برای تعامل فرهنگی در جهان

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.