۸۰ درصد مرغداری‌های مازندران ساختاری سنتی دارند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، حسن زاده رئیس اتحادیه مرغداری‌های مازندران گفت: مرغداری‌های استان برای افزایش کیفیت و بهره وری و کاهش تلفات نیازمند به تسهیلات برای اصلاح ساختار و نوسازی هستند.

وی با بیان اینکه دو هزار و ۴۰۰ واحد مرغداری در مازندران وجود دارد، افزود: ۷۰ درصد از این آمار فعال می‌باشند و نزدیک به ۵۰۰ واحد بدون مجوز فعالیت می‌کنند.

رئیس اتحادیه مرغداری‌های مازندران با اشاره به گرمای هوا در یک ماه گذشته، گفت: با تمرکز هوای گرم در شمال کشور و نبود ساختار مناسب در مرغداری‌ها در یک ماه گذشته بین صد تا پانصد قطعه مرغ در هر واحد مرغداری تلف شد.

حسن زاده از مرغداران خواست در کنار افزایش تهویه هوا در سالن مرغداری ها، میزان جوجه ریزی در هر یک متر مربع را به ۷ الی ۸ قطعه برسانند.

انتهای پیام/ع

ساختار سنتی در ۸۰ درصد مرغداری‌های مازندران

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.