مهدی فیض معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در مورد روند هدایت تحصیلی و اجباری شدن آن اظهار کرد: سال گذشته الزام در هدایت تحصیلی یک معنا داشت و امسال معنای دیگری پیدا کرده است.
وی ادامه داد: سال گذشته دانشآموز باید اولویت لازم برای ورود به رشته خاص را کسب میکرد اما امسال اولویتها به صورت توصیهای وارد میشود و ظرفیت مدارس تقسیمبندی شده است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه امسال دانشآموزان در هر کدام از 12 اولویت خود میتواند ادامه تحصیل دهند، عنوان کرد: اولویتبندی دانشآموزان از جهت ظرفیت در مدارس دولتی وجود دارد و مدارس غیردولتی از نظر ظرفیت، دانشآموزان چهار اولویت( الف، ب،ج ، د) را ندارند.
فیض در مورد شرایط دانشآموزانی که حد نصاب لازم برای رشته تحصیلی خاصی را ندارند، گفت: طبق ماده واحده این طرح در کمیتهای شرایط آنها بررسی میشود تا نزدیکترین شرط متناسب با آنها مشخص و جایابی شود.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: با وجود تمهیداتی که برای این گروه از دانشآموزان در نظر گرفته شده اما نمیتوانند در هیچ رشتهای از شاخه نظری وارد شوند.
انتهای پیام/