به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، سردار سید محمود میرفیضی گفت: از آغاز طرح ساماندهی دریا در سواحل مازندران که از ۳۱ خردادماه آغاز شد، تاکنون ۲۵ نفر از هموطنان در دریا غرق شدند که از این تعداد غریق ۲۳ نفر مرد و دو نفر زن بودند.
فرمانده انتظامی استان مازندران همچنین با اشاره به ایثارگری و فداکاری ماموران انتظامی و دریابانی در سواحل دریا، از نجات جان بیش از ۱۹۶ نفر از غرق شدگی طی این مدت خبر داد و افزود: برابر آمار جمعیت هلال احمر استان از آغاز طرح ساماندهی دریا تاکنون بیش از دو هزار و ۳۷۹ نفر با کمک ناجیان غریق و یگانهای عمل کننده در طرح دریا از غرق شدن و مرگ نجات یافتند.
وی با اشاره به اینکه در ۶۷ نقطه بیش از ۱۱۸ طرح سالم سازی دریا راه اندازی شده است، گفت: ۱۲۰ شهرک ساحلی و ۱۰۹ تفرجگاه نیز در این ایام فعال بوده که نیروی انتظامی با همکاری دیگر دستگاهها در حوزه نظم و امنیت ارائه خدمات میکند.
فرمانده انتظامی استان مازندران با اشاره به اینکه ۳۵۸ نقطه شنا ممنوع در سواحل دریا شناسایی شده، به شهروندان و مسافران توصیه کرد برای استفاده از دریا به مناطق تعیین شده و طرح سالم سازی دریا مراجعه کنند.
سردار میرفیضی از فعالیت دو هزار و ۵۰۰ نیرو در قالب نیروهای انتظامی، دریابانی، یگان ویژه و شرکتهای خدمات انتظام در راستای برقراری نظم و امنیت در طرح دریا خبر داد و افزود: این تعدا نیرو روزانه وظیفه برقراری نظم و امنیت در طرح ساماندهی دریا را برعهده دارند.
وی ارتقا امنیت اجتماعی و احساس امنیت برای مردم و ایجاد بستری مناسب برای استفاده عامه مردم از مواهب الهی و گردشگری استان را از مهمترین مولفههای اجرای طرح تابستانه برشمرد و گفت: اقدامات نیروی انتظامی در طرحهای تابستانه در چندین بخش پیش بینی و تعریف شده است که از آن جمله میتوان به اقدامات انتظامی، ترافیکی، امنیتی و اجتماعی اشاره کرد.
فرمانده انتظامی استان مازندران با اشاره به اینکه اقدامات ایجابی پلیس در طرح دریا یکی از رویکردهای موثر برای کاهش آسیبهای اجتماعی است، افزود: راه اندازی نمایشگاه آسیبهای اجتماعی، طرح مشاوره فعال، تئاتر درمانی، استفاده از ظرفیتهای رسانه استانی، فضای مجازی و استفاده از توانمندیهای گروههای تبلیغی و فرهنگی مردم نهاد از جمله این اقدامات است.
سردار میرفیضی به مسافران، گردشگران و هم استانیها توصیه کرد از حضور در نقاط ممنوعه شنا اکیدا خودداری و به هشدارها و توصیههای پلیس، مسئولان طرحهای دریا و ناجیان غریق توجه کنند تا خود و خانواده آنان دچار حادثه نشوند.
طرح دریا در مازندران با مساحتی برابر با ۲۳ هزار و ۷۵۶ کیلومتر مربع و با داشتن ۴۷۸ کیلومتر نوار ساحلی در ۱۳ شهرستان ساحلی استان به مرحله اجرا در آمده است.
انتهای پیام/ع