عباس صالحی، از سوی رئیس دولت دوازدهم به عنوان وزیر پیشنهادی ارشاد به مجلس معرفی شد.

به گزارش خبرنگار  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ پس از اینکه حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور جدید کشورمان انتخاب شد، گمانه‌زنی‌ها درباره کابینه احتمالی دولت دوازدهم آغاز شد. در این میان نام عباس صالحی به عنوان وزیر پیشنهادی ارشاد به چشم می‌خورد.

ساعاتی قبل، رئیس جمهور کشورمان اعضای کابینه پیشنهادی خود را به مجلس شورای اسلامی معرفی کرد. در لیست پیشنهادی روحانی، عباس صالحی به عنوان وزیر ارشاد معرفی شده است.

به همین بهانه، بیوگرافی کوتاهی را از عباس صالحی آماده کرده‌ایم که در ادامه می‌خوانید:

 

وزیر پیشنهادی وزارت ارشاد را بیشتر بشناسید


عباس صالحی، فعال فرهنگی و حوزوی ایرانی به واسطه حضور در منصب معاونت فرهنگی و سرپرستی چند روزه در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وارد عرصه سیاست و رسانه شد. او متولد ۱۳۴۲ در مشهد است و مدرک دکترای فلسفه از یکی از دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های وابسته به حوزه علمیه را دارد.

عباس صالحی از سال ۱۳۵۱ وارد حوزه  علمیه مشهد شد. دروس مقدماتی، سطوح مقدماتی و عالی را در حوزه علمیه مشهد گذراند؛ از سال ۶۰ به حوزه علمیه قم عزیمت کرد و دروس خارج را تا سال ۶۸ در آن حوزه گذرانید. صالحی مجدداً به مشهد عزیمت کرد و در دروس خارج اساتید مشهد ادامه تحصیل داد. او در سال ۷۶ مجدداً به حوزه علمیه قم برای ادامه تحصیل بازگشت.

عباس صالحی دروس مقدماتی را در مدرسه آقای موسوی‌نژاد و دروس سطح را در خدمت آقایان صالحی، مدرسی و فلسفی گذراند.

عباس صالحی در سال ۶۷–۶۵ سردبیری مجله حوزه و در سال 76–73مسئولیت دفتر تبلیغات اسلامی خراسان را برعهده داشت. او از سال ۷۶ تاکنون در سه دوره متوالی عضو هیئت مدیره دفتر تبلیغات اسلامی و سپس عضو هیئت امنای آن بود.

از سال ۷۶ مدیر مسئولیت نشریه پژوهش‌های قرآنی و از همان سال عضویت در هیئت تحریریه نشریات فقه اهل بیت و کاوش فقه در فقه اهل بیت را عهده دار بود.

 

بیوگرافی عباس صالحی + تصاویر

صالحی در ادامه فعالیت‌های خود در سال ۷۸ مدیر مسئولی و سردبیری نشریه «پگاه» را بر عهده داشت.

عباس صالحی سایت دین آنلاین را هم راه انداخت. وی در یادداشتی هدف خود از تأسیس دین‌آنلاین را  پیگیری ارتباط و پیوند مستحکم‌تر دین و عینیت اجتماعی بیان کرد. از سال ۶۱ یکی از نویسندگان مجله حوزه به شمار می رفت. همچنین او در پاره‌ای از پروژه‌ها و فعالیت‌های علمی، در مدیریت و یا در طراحی آن ایفای نقش می کرد.

 

وزیر پیشنهادی وزارت ارشاد را بیشتر بشناسید

از تالیفات عباس صالحی می‌توان به، «تفسیر راهنما» اشاره کرد. او محقق این کتاب بود. کتاب «حوزه و روحانیت»، «‎دانشگاه و دانشجو» از دیگر تالیفات اوست. از جمله 22 مقاله‌ای که به قلم وی نوشته شده است می توان به ابوذر امام، اسوه امام، امام و سلوک تفسیری و... اشاره کرد.

 

بیوگرافی عباس صالحی + تصاویر

او در دولت یازدهم و در دوره وزارت علی جنتی به معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی رسید. سید عباس صالحی پس از استعفای علی جنتی از وزارت ارشاد دولت یازدهم، در ۲۸ مهر ۱۳۹۵ به سرپرستی این وزارتخانه منصوب شد و تا رای اعتماد وزیر جدید در این سمت بود.

 

 

انتهای پیام/

 

عباس صالحی؛ وزیر ارشاد پیشنهادی دولت دوازدهم

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
م ک
۲۱:۰۰ ۱۷ مرداد ۱۳۹۶
وای به حال حوزه فرهنگ و هنر
United States of America
علی نصری
۲۰:۲۹ ۱۷ مرداد ۱۳۹۶
آقای صالحی آدم متدینی است .ولی نه در دوره ی مسئولیتش در دفترتبلیغات ونه در ارشاد شاهد یک کار انقلابی از او نبوده ایم . با حضور او ارشاد به سازمانی مثل یک فرهنگستان تبدیل میشود وازاهداف عملیاتی --انقلابی که وزارت ارشاد برای آن تاسیس شده مثل همیشه بر کنار خواهد ماند. او فردی تاثیر گذار نخواهد بود. در زمان تصدی او کتب خاطرات دفاع مقدس آنهایی که مایه انقلابی ندارند منتشرخواهند شد.مقالات کلاسیک طلاب هم...
Iran (Islamic Republic of)
ابوالفضل
۱۸:۱۶ ۱۷ مرداد ۱۳۹۶
بسیار عالی ایشان هم انسان فرهنگی و متعادل وفرزند بهترین استاد حوزه ایران
Iran (Islamic Republic of)
سانا
۱۶:۴۲ ۱۷ مرداد ۱۳۹۶
همینو کم داریم
آخرین اخبار