به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،فضل الله صالحی افزود: کشتارگاه تیران و عسگران اتاق پیش سرد برای نگهداری گوشت به مدت 24 ساعت ندارند و مسئولیت پاسخ به اتحادیه گوشت و قصاب های شهرستان بر عهده شهرداری است.
وی اضافه کرد: شهرداری تیران و عسگران به مدت یک ماه فرصت دارند نسبت به تامین سردخانه و یا انتقال گوشت به سردخانه در نزدیکی شهرستان اقدام کنند و کشتارگاه های بدون سردخانه بر اساس قانون پلمب می شود.
وی تاکید کرد: از عرضه گوشت قرمز که به مدت 24 ساعت در سردخانه نگهداری نشده باشد ، جلوگیری می شود.
صالحی یادآوری کرد: در خصوص سلامتی مردم جای تعامل وجود ندارد و دستگاه های مجری باید برای تامین سلامتی گوشت با دامپزشکی همکاری کنند.
انتهای پیام/م