به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دانشجویان دانشگاه آبرتی (Abertay) با توجه به بحران سالهای آینده جهان در خصوص تامین غذای انسانها که در آن زمان بالغ بر ۹ میلیارد نفر میشود، بیسکوئیتی با ماده اولیه پودر حشره جیرجیرک تهیه کرده اند و امیدوار هستند محصول تولیدی آنها تجاری شده و وارد بازارهای جهانی شود.
اکنون در برخی از کشورهای جهان خوردن حشرات به صورت خام، سرخ شده، کبابی و یا به صورت پودر برای چاشنی غذاها مرسوم است، اما در برخی دیگر از کشورها مردم علاقهای به خوردن حشرات ندارند و نوعی ترس و نگرانی در خصوص این ماده غذایی وجود دارد.
دانشجویان دانشگاه فوق پودر حشره جیرجیرک را که تولید کشور تایلند است به مواد معمول تهیه بیسکوئیت شامل آرد گندم، شکر، تخم مرغ و نمک اضافه کرده و بیسکوئیتی با طعمی منحصر به فرد تهیه کرده اند.
برخی از داوطلبان مصرف این خوراکی طعم آن را غیر عادی و شبیه به فلز تشبیه کرده اند، اما برخی دیگر از جمله شرکتهای تولید کننده مواد غذایی صنعتی از این طرح استقبال کرده اند.
در کشور تایلند مزارع بزرگی برای پرورش صنعتی انواع حشرات از جمله جیرجیرک وجود دارد که صاحبان این مزارع این جیرجیرکها را به رستورانها فروخته و یا آن ها را به صورت پودر در می آورند.
این دانشجویان اعتقاد دارند حشرات به میزان کمتری نسبت حیوانات به آب و خاک و مواد غذایی برای رشد نیاز دارند و تمامی اجزای بدن آنها قابل استفاده است به همین دلیل یک منبع غذایی مفید برای سالهای نه چندان دور هستند.
حدود یک هزار و صد جیرجیرک لازم است پودر شود تا یک بسته صد گرمی آرد جیرجیرک تهیه شود.
پودر این حشرات حاوی مواد آلی، گلوتن و غنی از پروتئین است و یک منبع غذایی مناسب برای تامین انرژی مورد نیاز بدن به شمار میآیند، می توان در مناطق محروم دنیا از این خوراکی مقوی و ارزان قیمت برای تغذیه انسانها استفاده کرد.
تنها مشکل در سر راه مصرف حشرات در زنجیره غذایی عادت نداشتن بسیاری از انسانها به خوردن حشرات است، به همین دلیل کارشناسان تصمیم به ترکیب مواد غذایی عادی با حشرات برای عادت دادن انسانها به این مواد غذایی کرده اند.
منبع:Dailymail
انتهای پیام/
وقتی تو کشورای مختلف تشویق به فرزنداوری بیشتر میشه همین میشه دیگه زمین داره منفجر میشه هنوز باورشون نشده