وجود حجم بالای پروتئین در حشرات باعث شده تا برخی شرکت‌های سازنده محصولات خوراکی از آن‌ها به عنوان طعم دهنده و ماده انرژی زا در محصولات خود استفاده کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ مقامات شرکت پپسی اعلام کرده‌اند در حال آزمایش بر روی کرم‌ها به عنوان یک منبع پروتئینی برای محصولات خود از جمله انواع نوشیدنی‌ها و حتی اسنک‌ها هستند.
 
استفاده از حشرات برای مزه دار کردن نوشابه و اسنک + تصاویر 
 
از جمله حشراتی که شرکت پپسی در نظر دارد در محصولات خود از آن به عنوان منبع پروتئینی استفاده کند جیرجیرک است.
 
اگر چه مقامات پپسی اعلام کرده‌اند که تمرکز اصلی آن‌ها برای کشف یک منبع پروتئینی گیاهی برای محصولات این شرکت می‌باشد اما پروتئین حیوانی از حشره هم یکی از گزینه‌ها است.
 
استفاده از حشرات برای مزه دار کردن نوشابه و اسنک + تصاویر
 
شرکت پپسی نمی‌خواهد از منابعی چون لبنیات، تخم مرغ، گوشت و ژلاتین در محصولات خود استفاده کند و در عوض به دنبال این است که از نسل جدیدی از منابع غذایی استفاده کند.
 
جیرجیرک یا Crickets دارای حجم بالایی از پروتئین است و در کشورهای شرق آسیا به عنوان یک منبع غذایی اصلی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در آسیای شرقی و نیز برخی کشورهای آمریکای لاتین انواع حشرات خوراکی در مزارع پرورش می‌یابند تا به عنوان مواد غذایی مورد استفاده قرار گیرند.
 
استفاده از حشرات برای مزه دار کردن نوشابه و اسنک + تصاویر 
 
از جمله دیگر شرکت‌های مشهور که در زمینه جایگزین کردن منابع غذایی غیر از گوشت در حال تحقیق هستند می‌توان شرکت تایسون را نام برد که در سال ۲۰۱۶ سرمایه گذاری بالغ بر ۱۵۰ میلیون دلار در این راستا انجام داده است.
 
اکنون در دنیا بیشترین حجم استفاده از ماده جایگزین به جای گوشت، پروتئین سویا است که در بسیاری از فرآورده‌های غذایی به کار می‌رود.
 
در عین حال مقامات پپسی اعلام کرده‌اند که طرح استفاده از پروتئین حشره هنوز در مراحل آزمایشی قرار دارد و در هیچ یک از محصولات آن‌ها وجود ندارد.
 
استفاده از حشرات برای مزه دار کردن نوشابه و اسنک + تصاویر 
 
چندی قبل نیز در رسانه‌ها، خبری مبنی بر استفاده از پروتئین جنین انسانی در محصولات شرکت پپسی در دنیا مطرح شد که انعکاس‌های منفی شدیدی داشت و البته مقامات پپسی آن را رد کردند.
 
رقابت شرکت‌ها برای ساخت محصولات با طعم‌های هیجان انگیز و بدست آوردن سهم بیشتری از بازار باعث روی آوردن آن‌ها به استفاده از منابع جدید برای طعم و مزه شده است.
 
منبع:Dailymail
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
لاله
۱۳:۵۳ ۲۴ شهريور ۱۳۹۷
حالم بد شددددددددددد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۲۲ ۰۸ خرداد ۱۳۹۶
متاسفم براخودمون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۲۲ ۰۸ خرداد ۱۳۹۶
متاسفم براخودمون
Iran (Islamic Republic of)
همایون
۰۲:۰۱ ۰۸ خرداد ۱۳۹۶
من که خداروشکر مدتیه شروع کردم اصلا محصولات شرکتی نمی خورم
فقط مونده روغن که روغن کنجد سنتی رو می خوام جایگزین کنم
راز سلامتی :فقط استفاده از محصولات سنتی
Iran (Islamic Republic of)
همایون
۰۲:۰۱ ۰۸ خرداد ۱۳۹۶
من که خداروشکر مدتیه شروع کردم اصلا محصولات شرکتی نمی خورم
فقط مونده روغن که روغن کنجد سنتی رو می خوام جایگزین کنم
راز سلامتی :فقط استفاده از محصولات سنتی
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۰۰:۴۸ ۰۸ خرداد ۱۳۹۶
اه حالم بهم خورد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۱ ۰۷ خرداد ۱۳۹۶
خوشمزه هست تست کنین
Iran (Islamic Republic of)
نیکو
۲۱:۴۲ ۰۷ خرداد ۱۳۹۶
عالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۴ ۰۷ خرداد ۱۳۹۶
سپاس
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۰ ۰۷ خرداد ۱۳۹۶
ممنون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۴ ۰۷ خرداد ۱۳۹۶
وای
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۹ ۰۷ خرداد ۱۳۹۶
حالمون بهم میزنن برادران چینی باسوسکاشون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۵ ۰۷ خرداد ۱۳۹۶
لابد توقع دارین زمزم بگیریم :/
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۹ ۰۷ خرداد ۱۳۹۶
ملخ ما خوددبم بد نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۹ ۰۷ خرداد ۱۳۹۶
عالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۸ ۰۷ خرداد ۱۳۹۶
باریکلا
آخرین اخبار