مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از امحاء 340 کیلوگرم خامه کپک زده و غیر قابل مصرف خبر داد.

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ شهریار مستوفی مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: کارشناسان این اداره طی بازدید از یکی از کارخانه های تولید فرآورده های لبنی 340 کیلوگرم خامه غیرقابل مصرف و کپک زده را کشف و توقیف کردند.

وی با اشاره  به امحا این مقدار خامه فاسد جهت جلوگیری از اشاعه آلودگی بیشتر در کارخانه گفت: با توجه به گرمای هوا و بالارفتن مصرف لبنیات توصیه می شود که مردم هنگام خرید فرآورده های لبنی حتما به تاریخ تولید و انقضاء، پروانه بهداشتی تولید و چراغ راهنمای رنگی تغذیه ای دقت نمایند.

 

انتهای پیام/ز

امحا خامه کپک زده

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.