به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی معاونت سیما؛ در راستای افزایش ظرفیتهای تولید سریال در معاونت سیما، دکتر میرباقری از بخش های مختلف شهرک رسانه ای ایران (زندهیاد علی حاتمی) بازدید و در جریان نحوه نگهداری، توسعه، پیشرفت و معضلات پیش رو در این شهرک قرار گرفت.
معاون رئیس رسانه ملی در امور سیما در این بازدید از تلاشهای شبانه روزی همکاران مرکز تولید و فنی سیما در فراهم آوردن زیرساخت و پشتیبانی تولیدات جدید تلویزیون در قالب های متنوع قدردانی کرد و از عوامل تولید خواست تا با استفاده بهینه از این شهرک سینمایی، هزینه های سازمان در امر تولید را کاهش دهند.
معاون سیما در سخنانی با اشاره به روند رو به رشد سریال سازی در شبکه های تلویزیونی گفت: در دوره جدید و از زمانی که مسئولیت بر عهده دکتر علی عسکری قرار گرفت؛ سیما، سه سریال در مراحل مختلف تولید داشت و امروز که با شما صحبت می کنم ١٢٠ سریال در مراحل مختلف نگارش، پیش تولید و ... است.
وی اضافه کرد: این سریال ها با مضامین مختلف و در مقاطع مختلف تاریخی هستند؛ شامل قصه های قرآنی، تاریخ صدر اسلام و تاریخ معاصر. اولین نیاز همه این مجموعه ها تدارک لوکیشن و مکان های تاریخی است و به هر میزان که بتوان این نیاز را تجمیع کرد، سرعت تولید کارها بالاتر خواهد رفت.
دکتر میرباقری در ادامه با حضور در دکور خیابان انقلاب افزود: لوکیشنی که اکنون در آن هستیم، لوکیشن دانشگاه تهران در دهه پنجاه و در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی است. حال اگر بخواهیم برای فیلمی نمای واقعی دانشگاه تهران سال 57 را فیلمبرداری کنیم، تغییرات و فضاسازی به علاوه قرق کردن خیابان هزینه زیادی به تولید تحمیل خواهد کرد. اما الان با استفاده از لوکیشن های مختلفی که در شهرک وجود دارد و با هزینه بسیار کم می توانیم فضاسازیهای تاریخی را داشته باشیم. باید تلاش کنیم بر اساس سیاست های درست پیش رو، پیش بینی و ساخت دکور در سریال های جدید را به سمت دکورهای ماندگار سوق دهیم و با این امکان می توانیم جریان سازی درستی را در تحریر فیلمنامه های بعدی داشته باشیم که نویسنده میتواند بر اساس امکانات موجود جریان سریال را هدایت بکند.
وی تاکید کرد: برای تولید مجموعه هایی در زمینه تاریخ صد ساله ایران نیازمندیم تا 50 درصد به لوکیشن های شهرک اضافه کنیم.
تاسیس استودیوهای متناسب با استانداردهای جدید موضوع دیگری بود که معاون سیما به آن اشاره کرده و گفت: شهرک تلویزیونی ماهیتا باید تامین کننده تمامی نیازهای تولید یک کار نمایشی باشد. گسترش و بهینه سازی شهرک بخشی از برنامه پنج ساله معاونت سیما و منطبق بر تاکیدات مقام معظم رهبری است.
وی از اولویت توجه به زیرساخت ها در برنامه پنج ساله این معاونت خبر داد و گفت: از اهداف اولیه تولید در سیما استفاده صددرصدی از این زیرساخت هاست و ایجاد شهرک جدید و کامل تری در برنامه توسعه خواهیم داشت. لوکیشن هایی مانند جنگل، کوه و دریا را اگر بتوانیم در اختیار عوامل تولید قرار دهیم، به شتاب کارها کمک خواهد شد.
در این برنامه معاون سیما به همراه جمعی مدیران سیما از بخش های مختلف شهرک از جمله گنجینه لباس، تجهیزات صحنه، نمایشگاه خودروهای ماندگار، مانژ و ظرفیت های نگهداری از اسب و نیز لوکیشن های ماندگار اورشلیم، میدان بهارستان، لاله زار و... بازدید کرد.
انتهای پیام/