به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حبیب الله پورابراهیمی دیروزدر نشست با خبرنگاران اظهارکرد: سال گذشته میزان تعهد این اداره برای آموزش کارآموزان 200 هزار نفر ساعت بود که با برنامه ریزی صحیح این میزان 10 درصد بیشتر از تعهد این مرکز تحقق پیدا کرده است.
وی افزود: در شعبه های ثابت شهری در بخش برادران 75 هزار نفر ساعت، خواهران 62 هزار نفر ساعت، روستایی 22 هزار نفر ساعت ، شهرهای اطراف 45 هزار نفر ساعت ، پادگان ارتش 9 هزار نفر ساعت، صنایع 6 هزار و استاد شاگردی 387 نفر ساعت آموزش داده شده است.
وی آموزش های ویژه آقایان را در مرکز ثابت شامل برق صنعتی و ساختمانی، تعمیر وسایل گازسوز ،کولر و پکیج، تعمیر موتورسیکلت و آموزش های ویژه بانوان را آموزش صنایع دستی و هنری هنرهای تزیینی مانند نقاشی کاشی و سرامیک، صنایع چوب ،مدل ساز کفش و کیفدوزی عنوان کرد.
پورابراهیمی همچنین از فعالیت 31 آموزشگاه آزاد در این شهرستان خبر داد و گفت: این آموزشگاه ها در رشته های کامپیوتر ، حسابداری خیاطی ،آرایش و پیرایش،برق و صنایع دستی فعالیت دارند.
وی با اشاره به تاسیس 3 آموزشگاه جدید از ابتدای امسال تا کنون بیان کرد: آموزش ها در بخش دولتی رایگان و در بخش های خصوصی هزینه دارد.
وی گفت: 84 مورد بازرسی در یک سال گذشته از آموزشگاه های آزاد شهرستان صورت گرفته است که تخلف خاصی گزارش نشده است.
وی با اشاره به این که بخش خصوصی نیازمند حمایت دستگاه های دولتی در زمینه مهارت های فنی است گفت: بخشی از آموزش های مهارتی و فنی و حرفه ای به افراد جویای کار ارتباط دارد اما افراد شاغل در اداره ها هم می توانند در راستای ارتقا آموزش های مهارتی خود از این خدمات بهره مند شوند.
پور ابراهیمی آموزش های فنی و حرفه ای را در راستای حفظ کرامت انسانی و داشتن مهارت دانست و بیان کرد: در فنی و حرفه ای یکی از الگوها توانمند سازی محرومان است تا زندگی خود را بر اساس توانمندی ها و مهارت های شغلی بنا کنند.
انتهای پیام/م