محمدحسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: شکر در کلوچههایی که به صورت غیر کارخانهای و در کنار خیابان به مردم عرضه میشود از نظر بهداشتی دچار مشکلات متعددی بوده و مواد اولیه به کار رفته در آنها استانداردهای لازم در حوزه سلامت و بهداشت را کسب نکرده است.
وی بیان کرد: کلوچهها و کیکهای فله ای و باز معمولا در کارگاههایی در حاشیه شهرها تولید میشود که اکثر آنها غیر مجاز بوده و مجوز و پروانههای لازم را ندارند که در آنها برای کاهش قیمت از مواد غیرطبیعی و غیرمجاز و بعضا ارزان قیمت استفاده می شود.
عزیزی عنوان کرد: کلوچههایی که در کنار خیابان به صورت باز و فلهای عرضه میشود ممکن است با روغنهای چند بار مصرف تهیه شده باشند که این نوع مواد سبب بروز بیماریهای قلبی عروقی و سرطان در میان افراد مصرف کننده می شود.
وی تأکید کرد: در زمان تهیه کیکهای باز و غیر کارخانهای ممکن است از میزان بیش از حد شکر برای تهیه آن استفاده شود و همین مسئله باعث شیوع بیماری دیابت در بین مردم میشود که خوردن این کیکها نه تنها هیچ سودی ندارد بلکه در بسیاری از مواقع دارای ضررهای زیادی است.
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران اظهار کرد: اگر مردم از مصرف کیکهای فلهای خودداری کنند تولید آن متوقف میشود که سازمانهای نظارتی نیز باید وظیفه خود را به درستی انجام دهند تا سلامت مردم حفظ شود.
وی یادآور شد: پیدا کردن کارگاههای غیر مجاز تولید کیک و کلوچه بسیار آسان بوده و مسئولان ذیربط باید تلاش بیشتری برای انجام این گونه امور انجام دهند تا سلامت مردم و جامعه به خطر نیافتد.
انتهای پیام /