به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس ،محمد سالاری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میناب گفت: پیش بینی می شود بیش از دویست و پنجاه تن چیکو برداشت شود.
وی افزود: محصول برداشت شده علاوه بر مصرف استان به تهران فرستاده می شود.
برداشت چیکوتا پایان مرداد ادامه دارد .
میوه چیکو به صورت نارس برداشت و بعد از سه تا چهار روز نگهداری در هوای گرم ، قابل مصرف می شود .
چیکو مزه شیرین و خواص ضد سرطانی دارد.
این میوه بومی کشور هند و سریلانکا است اما به علت شرایط آب و هوایی گرم و مناسب در کشور ما نیز در استان های هرمزگان و سیستان و بلوچستان کشت می شود.
انتهای پیام/ف