به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
بندرعباس،مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت ، صد تن چیکو برداشت شود که در مقایسه با پارسال تفاوتی ندارد.
مسعود گرگیج افزود: نبود صنایع تبدیلی در استان، خشکسالی و بازاریابی از مشکلات افزایش تولید این میوه گرمسیری است.
وی گفت: محصول تولید شده در بازارهای داخلی استان هرمزگان به فروش می رسد.
میوه چیکو پوست نازک و صاف به رنگ قهوهای روشن، و گوشت میوه نارس به رنگ زرد تا قهوهای روشن با شیرابه فراوان و سفت است.
برداشت محصول تا اوایل شهریور ادامه دارد .
انتهای پیام/ر