طعم شیر بلال تازه را می توانید با چاشنی‌های بامزه تغییر دهید و آن را سِرو کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تقریبا در مقابل همه مکان های تفریحی و مراکز خرید یک منقل و سطل آب نمک و بلال های پوست کنده را می توان دید که صاحب آن داد می زند «بدو شیر بلالِ تازه!».این عبارت را در این روزهای تابستان بسیار می شنویم. اما بیشتر ما عادت کرده ایم بلال را با نمک و لیمو بخوریم و گاهی هم کره می مالیم و آویشن می زنیم از طعم عالی آن لذت می بریم. اما بد نیست روش های دیگری را هم امتحان کنید. مثلا با چاتنی میوه یا دارچین.
1. مایونز، چیلی و پنیر
برای اینکه شیربلال را خوشمزه تر و اشتها برانگیزتر کنید می توانید پس از پخت روی آن مخلوطی از مایونز، پنیر فتا، نمک و پودر فلفل چیلی بپاشید و میل کنید.

2.چاتنی میوه
پس از کباب کردن بلال، چاتنی میوه را با کره آب شدن مخلوط کنید و آن را روی بریزید و نوش جان کنید.
چاتنی، ترکیبی از طعم های ترش، شیرین و تند است که با انواع میوه های خشک یا تازه، سرکه، شکر و چیلی تهیه می شود.

3.گواکامولى‌
گواکامولى‌ تازه طعم بسیار خوبی به بلال می دهد. می توانید روی آن آب لیمو ترش بچکانید و با یک قاچ لیموترش نیز تزئین کنید.
گواکامولى‌ سس‌ تهیه شده از آواکادوى له‌ شده‌ و ادویه‌ جات‌ است.

4. دارچین
با ترکیب پودر دارچین، شکر و کره آب شده می توانید طعم شیرینی به بلال تازه کبابی بدهید.

5. پودر کاری و آجیل
با مخلوط پودر کاری و کره آب شده به بلال طعم دهید. سپس روی آن می توانید پسته خرد شده بپاشید و نوش جان کنید.

6.چاشنی سالاد
روش دیگری که می توان شیر بلال تازه را میل کرد مخلوط نمک، فلفل سیاه، زیره سبز و روغن زیتون است. این مواد را با هم مخلوط کنید و روی بلال کباب شده بریزید.

7.سبزیجات تازه
سبزیحات معطر تازه را ریز کنید و با رزماری و کره آب شده مخلوط کنید و روی بلال کباب شده بریزید.

8.پستو و پارمسان
اگر دوست دارید بلال با طعم ایتالیایی امتحان کنید، سس پستو را با پنیر پارمسان رنده شده و کره آب شده مخلوط و نوش جان کنید.

9.حمص و فلفل
این طعم نیز مدیترانه ای است. حمص، فلفل قرمز کبابی و زیتون خرد شده را با هم مخلوط کنید و روی بلال کباب شده بمالید.

10. سس سبزیجات و فلفل
سس سبزیجات را با کره آب شده مخلوط کنید و آن را روی بلال کباب شده بمالید و طعم تازگی را تجربه کنید.

طرز تهیه چاتنی میوه

مواد لازم:
• دو پیمانه شکر قهوه ای
•دو پیمانه گلابی (نگینی خرد شده)
• نصف پیمانه زردآلوی خشک
• یک پیمانه خرمای خرد شده
• یک پیمانه سیب (نگینی خرد شده)
• نصف پیمانه کشمش زرد
• نصف پیمانه آب
• یک کله سیر خرد شده
• نصف قاشق چایخوری پودر چیلی
• نصف قاشق چایخوری زردچوبه
• نصف قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده

طرز تهیه

1. همه مواد را با هم داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم تا زمانی هم بزنید تا شکر کاملا ذوب شود.
2.حرارت را کم کنید. اجازه دهید 20 دقیقه با شعله کم نیم جوش باشد و میوه ها کاملا پخته شوند. البته به طور مرتب به آن سر بزنید تا به آب نیاز نداشته باشد.
3. مواد را پس از خنک شدن در ظرف یا شیشه بریزید و در آن را محکم ببندید تا هوا نکشد و به مدت 6 هفته کنار بگذارید تا حسابی جا بیفتد.
4. چاتنی نیز مانند ترشی هر چه بیشتر بماند خوش طعم تر می شود. اما اگر عجله دارید، پس از یکی دو روز هم می توانید آن را مصرف کنید.

منبع:برترین ها

 انتهای پیام/

چاشنی‌های بامزه‌ای که طعم شیر بلال را تغییر می‌دهند

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار