به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهدعلی اکبراحمدزاده رئیس اداره میراث فرهنگی طرقبه و شاندیز گفت: در دیداراعضای اتحادیه رستورانهای سنتی و ییلاقی طرقبه شاندیز گفت: موضوع آموزش در واحدهای پذیرایی یکی از مسائلی است که باید مورد پیگری قرار بگیرد چرا که در تمام بخشها نیازمند آموزش هستیم.
وی افزود: استاندارد سازی رستورانها وساماندهی واحدهای فاقد مجوز ار دیگر موضوعاتی است که در دستور کار میراث فرهنگی شهرستان قرار دارد.
احمدزاده گفت: بهداشت، ارتقای سطح کیفی خدمات، مشتری مداری و رضایتمندی مشتریان نیز باید در جهت بهبود وضعیت موجود در دستور کار قرار بگیرد.
در ادامه این جلسه برآمادگی کامل جهت همکاری با اداره میراث فرهنگی در جهت رضایتمندی گردشگران و میهمانان طرقبه شاندیز از سوی اتحادیه رستورانهای سنتی و ییلاقی این شهرستان تاکید شد.
انتهای پیام// ز.ی
استاندارد سازی رستورانها وساماندهی واحدهای فاقد مجوز در دستور کار میراث فرهنگی طرقبه شاندیز