به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،رئيس اتحاديه گوشت قرمز اصفهان به عرضه گوشت وارداتی در سطح شهر اشاره کرد و اظهار داشت: به منظور تنظیم بازار گوشت قرمز و حفظ توان مصرفکنندگان، اقدام به واردات گوشت گرم از کشورهای دیگر همچون ارمنستان شده است.
رضا انصاری گفت: واردات این گوشت تحت نظارت کامل صورت گرفته است و قیمت 32 هزار تومان به ازای هر کیلو گوشت برای عرضه در سطح خرد در نظر گرفته شده است که در فروشگاههای زنجیرهای و مراکز فروش معتبر در اختیار شهروندان قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه گوشت گوسفندی با دنبه در حال حاضر در قیمت 38 هزار تومان در سطح شهر عرضه میشود، گفت: قیمتهای فعلی گوشت در استان اصفهان پایینتر از سایر استانها بوده و ارزانتر به دست مردم میرسد.
انصاری تصریح کرد:مهمترین دلایلی که به افزایش قیمت گوشت در ماههای اخیر منجر شده است، افزایش قیمت خوراک دام و خشکسالیهای پیاپی بوده که انگیزه دامداران را برای پرورش دام پایین آورده است.
انصاری در همین رابطه خاطر نشان کرد: قبل از عرضه گوشت در سطح شهر، مرحله پیش سرمایش بر روی این محصول انجام میشود و هیچگونه آلودگی از بابت تب کریمه کنگو در این گوشتها وجود ندارد.
در حال حاضر هر کیلو گوشت گوسفندی بدون دنبه در اصفهان به 40 هزار و 500 تومان رسیده است و بر اساس آخرین تغییرات قیمتی، ماهیچه و ران گوسفندی نیز در قیمت 41 هزار و 500 تومان عرضه میشود.
انتهای پیام/م