یک کشاورز قاینی موفق به تولید خیار چنبر 98 سانتی متری به 4هزار و 500 گرم شد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بیرجند ؛ حسن رجب زاده استفاده از کود حیوانی و آبیاری به موقع را در تولید این خیار چنبر 98 سانتی متری موثر دانست.
بهروان ، کارشناس باغبانی و زراعت مدیریت جهاد کشاورزی قاینات گفت: این کشاورز با استفاده از روش های نوین کشاورزی و تلفیق آن با کشاورزی بومی و سنتی منطقه ، خاک حاصلخیز و کود حیوانی و آب شیرین توانست این خیار چنبر را تولید کند.
وی رعایت تاریخ کشت و استفاده از بذر مناسب را از دیگر دلایل موفقیت این کشاورز قاینی در تولید این محصول برشمرد.
بهروان گفت : امسال 460 هکتار محصولات جالیز آبی و هزار و 550 هکتار جالیز دیم در در قاین زیر کشت رفته که پیش بینی می شود 11 هزار و 500 تن خربزه آبی و 7هزار تن خربزه دیم از این سطح برداشت شود.
منبع:خبرگزاری صداوسیما
انتهای پیام/ک


تولید خیار چنبر 4 هزار و 500 گرمی در قاین

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.