به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محراب آقازاده رئیس سامانه بهداشت ۱۹۰ وزارت بهداشت اظهار کرد: شکایتهای ثبت شده از عرضه مواد غذایی صنفی سنتی فاسد (۱۱ درصد)، عرضه مواد غذایی بسته بندی شده فاقد تاریخ مصرف معتبر (۶ درصد) و دفع غیر بهداشتی فاضلاب ( پنج درصد) بوده است؛ همچنین صنف نانوایی، اغذیه فروشی و پیتزا و ساندویچ (۱۰ درصد)، سلف سرویس و رستوران (۹درصد) و سوپر مارکت ( هفت درصد) بیشترین شکایات را به خود اختصاص دادهاند.
آقازاده گفت: یک هزار و پنج شکایت منجر به کشف، جمع آوری و معدوم سازی کالاهای آسیب رسان به مصرف کننده به میزان یک هزار و 843 کیلوگرم و ۷۵۹ لیتر انواع مواد غذایی فاسد، تاریخ مصرف گذشته و غیر قابل مصرف شد که بیشتر این مواد غذایی شامل خیار شور، انواع لبنیات تاریخ گذشته و فاسد، آبمیوه تاریخ گذشته، لواشک و ... بوده است.
وی افزود: بیشترین فراوانی شکایت ها در تیر ماه به ترتیب در حوزه تحت پوشش دانشگاههای علوم پزشکی مشهد (۱۴ درصد)، شهید بهشتی (۱۲ درصد)، ایران (۱۱ درصد) در مرتبههای بعدی دانشگاههای علوم پزشکی اصفهان، شیراز، البرز، تهران، تبریز، کرمان و قم قرار دارند.
آقازاده گفت: اقدامات بازرسان بهداشت محیط منجر به معرفی ۲۴۴ متخلف به مراجع قضایی، صدور یک هزار و 485 اخطار کتبی به منظور رفع نواقص بحرانی و غیر بحرانی و ۲۵۰ مورد رفع نقص شده است.
رئیس سامانه بهداشت ۱۹۰ در پایان اظهار کرد: سامانه بهداشت ۱۹۰ به طور شبانهروزی و در تمام ایام هفته، آماده دریافت شکایتهای بهداشت محیط و بهداشت حرفهای است.
انتهای پیام/