معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی گلستان از مصالحه ۸۳ درصدی پرونده های ارجاعی به مرکز مشاوره و دفاتر مددکاری کلانتری‌های استان از ابتدای سال تاکنون خبر داد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از گرگان؛ بر اساس گزارش پایگاه خبری پلیس، علی بهرامی افزود: با تلاش کارشناسان واحد مشاوره و دفاتر مددکاری کلانتری‎های استان 83 درصد از پرونده‎های تشکیل شده از ابتدای سال جاری به صلح و سازش تبدیل شد و از ادامه رسیدگی به آنها در مراجع قضائی جلوگیری به عمل آمد.

وی با اشاره به نقش مهم و موثر مشاوران و مددکاران پلیس، تصریح کرد: نیروی انتظامی با رویکرد جامعه‌محوری و استفاده از علوم اجتماعی و تربیتی گام‌های بزرگی در راه امنیت عمومی و آرامش روانی جامعه برداشته که آثار و نتایج مطلوبی نیز به همراه داشته است.

بهرامی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی را مهم‌ترین وظیفه مددکاران اجتماعی دانست و افزود: مددکاران اجتماعی در مراحل رسیدگی به پرونده‎های افراد، علاوه بر رعایت رازداری کامل، با ریشه‎یابی مشکلات درمان‌های لازم را نیز ارائه می‌کنند.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان گلستان با اشاره به مراجعه بیش از پنج هزارو یکصد نفر به مراکز مشاوره انتظامی استان از ابتدای سال یادآورشد: مشاوره فعال در سطح جامعه هدف، مصاحبه روانشناختی با مجرمان خاص و کیس‌های ویژه، برگزاری کلاس‌های بهداشت روان، انجام مداخلات روانشناختی در پرونده‌هایی با مضامین اختلافات خانوادگی و نزاع و درگیری در جهت مصالحه پایدار، انجام خدمات روانسنجی شامل آزمون‌های هوش و شخصیت بر مراجعان، انجام خدمات مددکاری اجتماعی و پیگیری مشکلات مراجعان در محیط‌های منزل، شغلی و انجام خدمات حقوقی و انتظامی، نمونه‌ای از اقدامات مشاوران و مددکاران اجتماعی کلانتری‌هاست.

وی افزود: مشاوره و راهنمایی یکی از بهترین راهکارهایی است که می‌تواند در پیشگیری از وقوع آسیب‌های اجتماعی و حتی صلح و سازش بین افرادی که دارای اختلاف گوناگونی هستند بسیار موثر و مفید باشد.

 

انتهای پیام / ا

 

تکذیب سرقت با سلاح گرم در رامیان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.