۷۵۰ مرکز دارالقرآن در سراسر کشور دایر است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، محمدرضا مسیب زاده مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش‌وپرورش در حاشیه سی امین دوره مسابقات قرآن و عترت دانش‌آموزان سراسر کشور به میزبانی اردبیل اظهار داشت: ظرفیت مطلوبی برای آموزش مفاهیم قرآن در مراکز دارالقرآن فراهم شده و اولیا می‌توانند در تابستان از این ظرفیت بهره گیرند.

وی افزود: وزارت آموزش‌وپرورش برنامه‌های خود را بر سه اصل مدرسه، فراگیری در حین اثربخشی و توسعه مشارکت‌ها قرار داده است و تمامی برنامه‌های قرآنی و فعالیت مدارس و مراکز دارالقرآن از اصول ذکر شده پیروی می‌کند.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش‌وپرورش گفت: در اصل فراگیری تعلیم و تربیت قرآنی مختص گروه خاصی از دانش‌آموزان نیست و برای تمامی دانش‌آموزان کشور برنامه‌ریزی می‌شود.

مسیب زاده تصریح کرد: علاوه بر این در توسعه مشارکت‌ها، مشارکت طیفی از دستگاه‌ها و سازمان‌ها برای اجرای برنامه‌های قرآنی دنبال می‌شود بطوریکه هم اینک نیز همکاری مطلوبی با صداوسیما، ستاد عالی مسابقات قرآن، سازمان تبلیغات اسلامی و شورای فرهنگ قرآنی صداوسیما برقرار شده است.

وی در خصوص مهم‌ترین برنامه‌های تعلیم و تربیت قرآنی در مدارس افزود: در راستای تعلیم و تربیت قرآنی کتاب «نوای رحمت» مجموعه دستورالعمل و برنامه‌های لازم برای مربیان مدارس تدارک دیده شده که در رابطه با حفظ موضوعی و حفظ ترتیلی دستورالعمل‌هایی را ارائه می‌دهد.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب در خصوص تربیت ۱۰ میلیون حافظ گفت: در واقع به دنبال تربیت حافظان قرآنی در مدارس هستیم.

مسیب زاده به آموزش ۲۰ تا ۴۰ آیه برای هر یک از پایه‌های تحصیلی نیز اشاره کرد و افزود: در طول ۱۲ سال تحصیلی دانش‌آموز ۵۰۰ آیه کاربردی را فرا گرفته و می‌تواند در مکالمات و زندگی روزمره به کار گیرد.

وی با اشاره به اجرای طرح «مبین» در حوزه مدیریت برنامه یاوران نماز با همکاری ستاد اقامه نماز کشور ادامه داد: سال گذشته هشت هزار مدیر و امسال ۱۵ هزار نفر در سطح استان‌ها در قالب این طرح آموزش دیدند.

 

انتهای پیام/ع

فعالیت 750 مرکز دارالقرآن در کشور

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.