فرماندار شهرستان ایرانشهر گفت: اولین واحد تولید نان سبوس دار با حرارت غیرمستقیم این شهرستان به مناسبت هفته تامین اجتماعی به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،نبی بخش داودی فرماندار شهرستان ایرانشهر اظهار داشت: مردم ایرانشهر و حومه برای تامین نان سبوس دار مشکل داشتند که با راه اندازی این واحد شاهد تولید نان با کیفیت، سالم و صنعتی در این شهرستان خواهیم بود.


داودی افزود: این واحد تولیدی از سوی بخش خصوصی با هزینه 2 میلیارد ریال راه اندازی شده است.


فرماندار ایرانشهر ادامه داد: هم اینک زمینه اشتغال هفت نفر به صورت مستقیم در این واحد نانوایی فراهم شده است.


وی گفت: فرمانداری ایرانشهر از فعالان اقتصادی که تمایل به سرمایه گذاری در بخش های مختلف تولیدی از جمله نان صنعتی دارند، حمایت می کند.


داودی اظهار داشت: این واحد تولیدی توان پخت روزانه بیش از سه تن نان را دارد.


به گفته کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایرانشهر، مقدار ویتامین، مواد معدنی و مواد فیبری در نان سوبس دار به طور میانگین نسبت به نان سفید، 2 برابر است.


مهدی یارمحمدزهی افزود: مواد فیبری در نان سبوس دار راهی برای رفع گرفتگی روده و یبوست است.


وی بیان کرد: مواد فیبری موجود در نان سبوس دار، کلسترول و مواد سمی حاصل از تجزیه مواد غذایی را جذب کرده و از طریق روده دفع می کنند.


وی گفت: به طور کلی نان سبوس دار دارای منیزیم است که سبب تقویت ماهیچه های روده می شود و از دردهای ماهیچه ای جلوگیری می کند.

 

انتهای پیام/ع

بهره برداری از اولین واحد تولید نان سبوس دار در ایرانشهر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار