به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،نبی بخش داودی فرماندار شهرستان ایرانشهر اظهار داشت: مردم ایرانشهر و حومه برای تامین نان سبوس دار مشکل داشتند که با راه اندازی این واحد شاهد تولید نان با کیفیت، سالم و صنعتی در این شهرستان خواهیم بود.
داودی افزود: این واحد تولیدی از سوی بخش خصوصی با هزینه 2 میلیارد ریال راه اندازی شده است.
فرماندار ایرانشهر ادامه داد: هم اینک زمینه اشتغال هفت نفر به صورت مستقیم در این واحد نانوایی فراهم شده است.
وی گفت: فرمانداری ایرانشهر از فعالان اقتصادی که تمایل به سرمایه گذاری در بخش های مختلف تولیدی از جمله نان صنعتی دارند، حمایت می کند.
داودی اظهار داشت: این واحد تولیدی توان پخت روزانه بیش از سه تن نان را دارد.
به گفته کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایرانشهر، مقدار ویتامین، مواد معدنی و مواد فیبری در نان سوبس دار به طور میانگین نسبت به نان سفید، 2 برابر است.
مهدی یارمحمدزهی افزود: مواد فیبری در نان سبوس دار راهی برای رفع گرفتگی روده و یبوست است.
وی بیان کرد: مواد فیبری موجود در نان سبوس دار، کلسترول و مواد سمی حاصل از تجزیه مواد غذایی را جذب کرده و از طریق روده دفع می کنند.
وی گفت: به طور کلی نان سبوس دار دارای منیزیم است که سبب تقویت ماهیچه های روده می شود و از دردهای ماهیچه ای جلوگیری می کند.
انتهای پیام/ع