یازدهمین نمایشگاه بین المللی صنایع، ابزار، ماشین آلات و تولیدات فلزات گرانبها و سنگ های قیمتی عصر دیروز در محل نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان واقع در پل تاریخی شهرستان افتتاح شد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،این نمایشگاه با حضور 117 مشارکت کننده داخلی و خارجی در 9 هزار و 500 مترمربع فضای نمایشگاهی تا 23 تیر سالجاری ادامه دارد.

در یازدهمین دور از نمایشگاه بین المللی صنایع، ابزار، ماشین آلات و تولیدات فلزات گرانبها و سنگ های قیمتی نمایندگانی از استان های تهران، اصفهان، هرمزگان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی و یزد و نمایندگان فروش محصولات کشورهای آلمان و ژاپن حضور دارند.

همچنین10 شرکت از کشور ایتالیا نیز در زمینه ماشین آلات و تجهیزات طلا و جواهر به ارائه محصولات و خدمات خود در این نمایشگاه می پردازند.

بخش بازرگانی سفارت ایتالیا و غرفه اتحادیه تولیدکنندگان ماشین آلات طلا و جواهر این کشور در مجموع 144 مترمربع و 12 غرفه از این نمایشگاه را به خود اختصاص داده است.

یک شرکت از کشور ترکیه نیز در 36 متر مربع فضای نمایشگاهی به ارایه تجهیزات و ماشین آلات طلا می پردازد.
شرکت کنندگان داخلی نیز در زیر گروه های ماشین سازی، ابزار آلات، مصنوعات طلا، جواهر، نقره، سنگ های تزیینی، تراش سنگ های قیمتی، مخراجکاری، تجهیزات و صنایع وابسته و فعالیت های علمی وآموزشی مرتبط فعالیت دارند.
در نمایشگاه امسال، متراژ بخش ماشین آلات نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر کشور پیش از آغاز به کار این نمایشگاه در جمع خبرنگاران گفت: برگزاری نمایشگاه های داخلی و حضور در نمایشگاه های خارجی تحول شگرفی را در صنعت طلای کشور بوجود می آورد.

محمد کشتی آرای افزود: به دنبال ایجاد برند طلای ایرانی در جهان هستیم.
وی اضافه کرد: البته طلای یزد با عیار ویژه 20 درصد، رنگ خاص طلای جنوب و ملیله اصفهان از دیرباز به عنوان برند طلای ایران بوده و هست.

کشتی آرای بازارهای هدف صادراتی طلای ایران را کشورهای حاشیه خلیج فارس نام برد و افزود: البته چند سالی است که به ایتالیا یکی از قطب های مهم طلای جهان از ایران صادرات طلا داشته ایم.

وی ارزش صادرات به کشورهای دیگر را 750 میلیون دلار در سال 90 و 20 میلیون دلار در حال حاضر اعلام کرد.
کشتی آرای افزود: دلایل بسیاری بر این کاهش میزان صادرات اثر گذاشته که مهمترین آن وجود تحریم های ظالمانه بوده که باعث شده صادرکنندگان ما جایگاه و مشتریان خود را در بازار های جهانی از دست بدهند.

وی همچنین از تعطیلی چهار هزار واحد کارگاهی طلا سازی با 25 هزار نفر کارگر سال های گذشته خبر داد و گفت: علت اصلی این تعطیلی ها بعد از اعمال تحریم ها، مالیات بر ارزش افزوده بوده است.
کشتی آرای افزود: طبق آخرین اطلاع، قرار بر این است که مساله مالیات بر ارزش افزوده تا یک ماه دیگر در مجلس شورای اسلامی مورد بررسی و بازبینی قرار گیرد.

وی گفت: نرخ مالیات بر ارزش افزوده در ابتدا برابر ماده 16 قانون ( مصوب سال 89 مجلس شورای اسلامی) 1.5 درصد مالیات و 1.5 درصد عوارض بود اما طبق بخشنامه به چهار درصد افزایش یافت که تا سال 95 متوسط سالانه یک درصد افزایش داشته است.

کشتی آرای در بخش دیگری از سخنان خود در مورد میزان قاچاق طلا، گفت: آمار رسمی و مستندی در مورد قاچاق طلا و جواهر وجود ندارد اما طی برآوردی مبنی بر تحقیق میدانی از ویترین طلافروشی های کشور در سه سال پیاپی، 15 تا 22 درصد مصنوعات موجود در ویترین ها غیر قانونی بوده است.

وی دلایل افت قابل ملاحظه قیمت طلا را در سه هفته گذشته، کاهش تنش های منطقه، افزایش ارزش و برابری دلار با دیگر ارزها ( رابط معکوسی بین قیمت دلار و قیمت طلا وجود دارد) و کاهش میل به سرمایه گذاری و خرید طلا نام برد.
این نمایشگاه از ساعت 16 تا 22 تا روز جمعه 23 تیرماه سالجاری میزبان بازدیدکنندگان است.

همچنین ساعات 9 تا 12 روزجمعه 23 تیر ماه برای بازدید متخصصان در نظر گرفته شده است.

 

انتهای پیام/م

 

افتتاح نمایشگاه فلزات گرانبها و سنگ های قیمتی در اصفهان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.