به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید حسام الدین شریف نیا عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان تهران و عضو هیئت مدیره انجمن علمی اقتصاد و مدیریت داروی ایران در نشست خبری انجمن داروسازان ایران در خصوص تصمیم های شورای رقابت اظهار کرد: شورای رقابت در مصوبه جدید خود در زمینه داروخانه ها، صلاحیت ورود ندارد و از فعالان دارویی کشور هیچ نظری نگرفته است.
عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان تهران وعضو هیئت مدیره انجمن علمی اقتصاد و مدیریت داروی ایران در خطاب به نمایندگان مجلس بیان کرد: بر طبق قانون ۱۸ تا ۲۰ درصد داروسازان باید در بیمارستانها فعالیت کنند و به ازای هر ۱۰۰ تخت باید یک داروساز حضور داشته باشندکه کمیسیون بهداشت و درمان این قانون را پیگیری نمیکند.
شریفنیا عنوان کرد: اگر شورای رقابت به فکر اشتغال داروسازان جوان است باید به حضور داروسازان در بیمارستانها هم توجه کنند زیرا در حال حاضر در برخی از بیمارستانها بدون نظارت داروساز دارو تجویز می شود.
شریفنیا با بیان اینکه براساس مصوبه شورای عالی رقابت حریم داروخانهها و فاصله راه اندازی داروخانه برداشته می شود، تصریح کرد: اگر مسئولان ذیربط به فکر اشتغال داروسازان هستند باید کارانه داروساز را به موقع بپردازند زیرا با پرداخت تنها 2هزار تومان به داروساز داروخانه نمیتواند سلامت داروی بیمار را تضمین کند.
در ادامه این مراسم شهابالدین جنیدی عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان تهران و مدیر روابط عمومی انجمن داروسازان تهران گفت: به جرأت میتوان گفت به جزء داروهای قندی و شیمی درمانی نزدیک به 90 درصد داروهای مردم بدون نسخه ارائه میشود و 20 درصد مراجعه به اروژانسها به دلیل عوارض دارویی و مصرف خودسرانه دارو است.
وی یاد آور شد: فعالیت داروسازان به صورت سرپایی در بیمارستانها هزینههای درمانی را کاهش میدهد و این موضوع در بیمههای پایه و تکمیلی هم صدق میکند اما مسئولان ، دریافت خدمات از داروساز را سرمایه نمی دانند و اگر نهادهای دولتی و عمومی دست از سر حوزه دارو بردارند نزدیک به 12 هزار داروساز شاغل می شوند.
انتهای پیام/