به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مدیر پایگاه پژوهشی میراث فرهنگی شهر نوش آباد، در گفتگو با خبرنگاران گفت: حوضخانه مسجد جامع پس از عملیات احیا و مرمت با تغییر کاربری به عنوان نخستین مرکز احیای هنرهای سنتی نوش آباد مورد استفاده قرارخواهدگرفت.
زهرا ساروخانی، با اشاره به آغاز به کار مرکز احیای هنرهای سنتی این شهر با حضور رئیس سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری در محل حوضخانه مسجد جامع شهر نوش آباد افزود:اعتبار یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی از محل اعتبارات هیات امنای مسجد جامع و سازمان میراث فرهنگی کشور برای مرمت این اثر تاریخی هزینه شده است.
وی، قدیمی ترین زیلوی بافته شده موجود در موزههای کشور را مربوط به مردم نوش آباد دانست و گفت: دو هنر سنتی این شهر شامل زیلو بافی و چادر شب بافی با راه اندازی مرکز احیای هنرهای سنتی نوش آباد احیاو کار آموزش آن آغاز می شود.
به گفته وی، هنر سنتی سفالگری نوش آبادیها نیز در گام بعدی این مرکز راه اندازی می شود.
مدیر پایگاه پژوهشی میراث فرهنگی شهر نوش آباد، در پایان تصریحکرد: نمایشگاهی از آثار خوشنویسی استاد احمد خوش حساب، نی سازی استاد جلال آقایی، گوی سازی استاد علی اکبر بنایی و سوزن دوزی سرکارخانم الماسی با گشایش مرکز احیای هنرهای سنتی نوش آباد به نمایش عموم گذاشته شد.
انتهای پیام/م