به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ بیژن حسین پور سرپرست شبکه دامپزشکی لردگان گفت: در یک ماه گذشته طی بازرسیهای روزانه اکیپهای نظارت بر فرآوردههای خام دامی، ۳ هزار و ۳۱۹ کیلوگرم گوشت قرمز، مرغ و ماهی غیر بهداشتی در این شهرستان کشف و ضبط شد.
وی افزود: این مقدار که شامل ۵۰۰ کیلوگرم ماهی، یک هزار و ۵۰۰ کیلوگرم گوشت قرمز، ۸۱۹ کیلوگرم مرغ و ۵۰۰ کیلوگرم سایر فرآورده های خام دامی در شهرهای آلونی، فلارد و لردگان بود با حضور نماینده دادستان معدوم گردید.
حسین پور ضمن توصیه به مردم برای تأمین گوشت و فرآورده های دامی از مراکز معتبر یادآور شد: نگهداری گوشت تازه به مدت ۲۴ ساعت در یخچال و ایجاد حالت جمود نعشی باعث از بین رفتن ویروس ها از جمله ویروس تب کریمه کنگو می شود.
لردگان (مرکز شهرستان لردگان) در فاصله ۱۶۰ کیلومتری شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری قرار دارد.
انتهای پیام/خ