به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از رادیو سلامت، فیروزه جعفری، روانپزشک با تاکید بر اینکه آگاهی مردم درباره الکل بسیار پایین است و نمیدانند که الکل جز مواد سنگین است، گفت: مصرف الکل میتواند به شدت فرد را چه در ابعاد جسمی و چه در ابعاد روانی تحت تاثیر قرار دهد؛ بنابراین هیچ وقت برای ترک یک مواد دیگر نمیشود از الکل استفاده کرد.
وی ادامه داد: الکل معمولا کنار اعتیاد به مواد دیگر وجود دارد و روانپزشکان آن را درمان میکنند، برای ترک الکل راههایی از جمله البته درمانهای دارویی محدودی نیز وجود دارد.
این روانپزشک افزود: همچنین روان درمانهای بسیار متنوعی وجود دارد که متخصصان در این زمینه کار میکنند و در حال حاضر آموزشهایی در سطح کشور به همکاران روانشناس داده میشود که آنها هم بتوانند در این زمینه فعالیت کنند.
وی تاکید کرد: ذکر این نکته ضروری است که ترک الکل بسیار سخت و دشوار است و عوارض زیادی میتواند داشته باشد، بنابراین افراد برای ترک مصرف الکل حتما باید به متخصصان و پزشکانی که در این زمینه فعالیت میکنند مراجعه کنند.
جعفری یادآور شد: اختلالاتی که به دنبال مصرف الکل ایجاد میشود از قبیل اختلالات اضطرابی، اختلالات خلقی و افسردگی، اختلالات دوقطبی یا شیدایی، اختلالات جنسی، اختلالات خواب، اختلال حافظه، اختلالات جنون است که اینها همگی شاخصهای اختلالات روانپزشکی هستند.
انتهای پیام/