این شیرینی با آرد برنج، مغز گردو، شکر و ادویه جات تهیه و درماه مبارک رمضان مصرف می شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛کارشناس و پژوهشگر گیلانی گفت: رشته خشکار شیرینی محلی گیلان است که نخستین بار در گسگر محله طاهرگوراب ششهرستان صومعه سرا پخته شد.

علی سفیدی با بیان اینکه پخت این شیرینی محلی قدمتی 300 ساله دارد، افزود: رشته خشکار اگر چه در طول سال به تناوب پخت و عرضه می شود اما در ماه مبارک رمضان پای ثابت سفره های افطاری است.

وی گفت: در برخی از کتاب ها از این شیرینی با عنوان شیرینی رشتی هم نام برده شده است.

دکتر سید محسن مداح، متخصص تغذیه هم درباره خواص شیرینی محلی رشته خشکار گفت: آرد برنج موجود در این شیرینی منبع خوبی برای تامین انرژی است.

وی تصریح کرد: هر فرد در روز باید 28گرم مواد مغذی و خشکبار استفاده کند که گردو موجود در شیرینی سنتی رشته خشکار منبع خوبی برای ورود این گروه از مواد غذایی به بدن مصرف کننده است.

 
 
انتهای پیام/ع
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.