کرمانشاه؛

نانی با بوی خوش گندم

کارخانجات آرد استان کرمانشاه از آخرین تکنولوژی‌های روز بهره‌مندند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۹ کشور گفت:کارخانجات آرد استان کرمانشاه از آخرین تکنولوژی‌های روز بهره‌مندند و آردی که هم اکنون تولید می‌شود نسبت به سال های قبل کیفیت بالا و عالی دارد.

مظفررحیمی با بیان اینکه آرد خوب از گندم خوب تهیه می‌شود، افزود: نان خوب علاوه بر ماهیت کیفیتی آن باید دارای ظاهری خوب و تشکیل خمیر مناسب و پخت مناسب باشد و استفاده از خمیرترش را به عنوان افزودنی مجازی که باعث بالابردن کیفیت و ارزش غذایی نان می‌شود به خبازی‌ها توصیه کردیم.

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۹ کشور با بیان اینکه استفاده از بلانکیت و جوش شیرین را در هیچ کدام از خبازی‌های استان کرمانشاه نداریم، افزود: کیفیت نان در خبازی‌های آزادپز بهتر از یارانه‌ای‌ها است.

وی از وجود ۲۰۰۵ واحد خبازی در سطح استان خبر داد و گفت: ۷۵۰ خباز یارانه ای پَز و ۳۰۰ خباز آزادپز در سطح شهرستان کرمانشاه و از نیمی از خبازی‌های استان در شهرستان کرمانشاه وجود دارد.

 

انتهای پیام/پ

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.