به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، محمد رشتی باف معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: کلیه دامهای کشتاری وارده به موسسه صنعتی گوشت مشهد و دیگر کشتارگاههای تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی مورد معاینه کامل ودقیق قبل، حین و بعد از کشتار قرار گرفته و در صورت عدم احراز سلامت آنها از چرخه مصرف خوراک انسانی حذف میشوند.
وی افزود: گوشت قرمز استحصالی در کشتارگاههای یادشده و بویژه مجتمع صنعتی گوشت مشهد بعد از بازرسی بهداشتی کارشناسان دامپزشکی علاوه بر ممهور شدن با مهر دامپزشکی با لیبل مخصوص نشانه گذاری میگردد که این موضوع میتواند عاملی اطمینان بخش دیگری برای شهروندان باشد.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: از شهروندان خواست فقط از مراکز مجاز که لاشه دام ممهور به مهر بازرسی بهداشتی دامپزشکی و نشانه گذاری شده با برچسب مخصوص عرضه میگردد گوشت مورد نیاز خود را تهیه کرده و از خرید هرگونه مواد پروتئینی و دیگر فراوردههای خوراکی دام که بصورت غیر بهداشتی و خارج از شبکه عرضه میگردد اجتناب نمایند.
رشتی باف یادآور شد: بیماری تب کریمه کنگو اغلب از طریق گزش کنه و خون دام تازه کشتار شده و تماس مستقیم با گوشت تازه و ترشحات ناشی از دام به انسان منتقل میگردد؛ لذا اکیدا توصیه میشود تحت هر عنوان از کشتار دام در خارج از کشتارگاههای مجاز اجتناب نموده و از تماس مستقیم با دام پرهیز کرده و در موارد خاص حتما باید از تجهیزات بهداشتی (دستکش. چکمه. ماسک.) برخوردار بود تا امکان سرایت بیماری منتفی گردد.
انتهای پیام//ف. ج